Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bul_od_bytu 2025-03-05, 9:47
Nawet sabakę wcielą do oddziałów saperskich
Zgłoś
lkshools 2025-03-05, 10:12 3
a gdzie jest wasz bohater bandera komik zalenski dej dej dej
Zgłoś
Black_Hole 2025-03-05, 10:14
Noboody napisał/a:

Tu chyba nie wiesz co piszesz. Kacapska niewola i dobre traktowanie. Może jeszcze do burdelu będą ich wozić?

To była zarzutka sarkazm
Zgłoś
panar3 2025-03-05, 11:34
eremce napisał/a:

Uwielbiam takie p🤬lenie, że nie ma narodu jak Ukraincy. A skąd wiesz, może wlasnie się narodzili? Mądrość nie wynika z powielania treści zasłyszanych w internecie

Taką durną polemikę zostaw sobie dla baranów swojego pokroju. Wystarczy połączyć kropki i popytać starszych. Ale co ty możesz o tym wiedzieć skoro wysilasz się na komentarz z dupy wzięty ni c🤬ja nie odnoszący się do tematu, a tylko wybiórczo go dotykający? Ćpaj dalej papkę propagandową to ci się zupełnie we łbie pop🤬li.
Zgłoś
Damianos88 2025-03-05, 11:54 2
Cezzar napisał/a:

Raczej czasy się zmieniły i świadomość społeczeństwa, 100 lat temu ludzie mieli jakieś autorytety i szli walczyć za coś i dla kogoś.
A teraz za co mają walczyć? Za komika w parlamencie i "rządzących" żyjącymi na bogato... Ciekawe ilu Polaków zostanie w Polsce jak przyjdzie walczyć za Tuska, Czaskoskiego, Dudusia, Pinokia czy Kaczora xD

Ja bym walczył za wolność i za swój kraj w którym się urodziłem a nie za tych pajacy

[ Dodano 2025-03-05, 11:56 ]
A po za tym nie lubię ruskich 😆
Zgłoś
jah1 2025-03-05, 12:41 1
Widzę, że wszyscy "obrońcy ojczyzny" zza klawiatury z Sadola zaniepokojeni jak cholera.
Zgłoś
zn506 2025-03-05, 13:16 7
Cezzar napisał/a:

łapanka do wojska jest legalna?

Oczywiście - w Polsce też jest to legalne (ale tu mogą wyłapywać tylko Polaków). Być może będą to robić Ukraińcy - będą mogli pracować w polskiej Policji niedługo.

[ Dodano: 2025-03-05, 13:19 ]
Cezzar napisał/a:

I niby w Polsce też taką jazdę będą robić ludziom

[ Dodano: 2025-03-05, 13:20 ]
Damianos88 napisał/a:

za swój kraj

A któryż to kraj jest twój? W którym masz jakieś przywileje większe niż k0bita czy byle Murzyn???

[ Dodano: 2025-03-05, 13:23 ]
Ferra napisał/a:

Wystawię się na ich strzała i tak wyjdzie na moje.

Lepiej zostać fragerem. Ubic jednego zymskiego kolaboranta zanim kolaboranci ubiją mnie. Dwa czarnoprochowce czekają. Może od Ukraińców uda się kilka granatów zakupić na czarną godzinę.

Polska nie nalezy już do Polaków - jest okupowana a służby - to kolaboranci z wrogiem. Prawo stoi po stronie fragerów - walczą oni z wrogiem.

[ Dodano: 2025-03-05, 13:26 ]
turbonekro napisał/a:

powyłapujcie te robactwo

Zdziwisz się jak faktycznie przyjadą - już trwają pracę nad ustawą. Tylko nie będą wyłapywać Ukraińców - bo ci w polsce nie mają żadnych obowiązków - a Polaków.

[ Dodano: 2025-03-05, 13:31 ]
Insaner napisał/a:

w którym funkcjonuje system edukacji, ludzie mają dostęp do internetu i informacji ze świata i nie ma tam jakiegoś silnego kultu religijnego lub nacjonalistycznego.

Kto w normalny w DZISIEJSZYCH czasach chciałby iść na wojnę?

Czy Izrael jest rozwiniętym państwem? Chyba nawet bogatym. Tam uczą ich, że cały świat jest ich wrogiem. I to jest właściwa postawa - może nawet zbyt właściwa - tam żołnierz może zgw🤬cić Palestynkę, zabić dla rozrywki dzieciaka - i absolutnie żadnej kary nie poniesie. Jak coś się żydowi dzieje - gdziekolwiek - Izrael staje za nim murem. To jest państwo, którego obywatele chcą bronić i za nie ginąć.

W Polsce masz mniej praw niż Murzyn, jak krzywo spojrzysz na żyda - dostajesz wyrok. Za Polskę ginąć nie warto.

[ Dodano: 2025-03-05, 13:33 ]
Damianos88 napisał/a:

z naszej Polski

xD - taka ona twoja jak twoja jest żonka na Erazmusie

[ Dodano: 2025-03-05, 13:34 ]
Cezzar napisał/a:

Ciekawe ilu Polaków zostanie

xD - a ty poważnie sądzisz, ze zwykły Polak będzie miał szansę ucieczki??? Niemcy będą pilnie strzegli granicy, a i polska SG nie będzie musiała siedzieć na wschodzie, więc patroli będzie gęsto

[ Dodano: 2025-03-05, 13:37 ]
jah1 napisał/a:

obrońcy ojczyzny

Ja byłem obrońca ojczyzny 20 lat temu - jak jeszcze mozna było Polskę odzyskać. Dziś Polska jest wrogiem Polaków i kazdy patriota zrobi wszystko by rząd POPiSLDu upadł. Czy pod ruskim butem będzie lepiej? Pewnie nie.
Zgłoś
anubis90 2025-03-05, 13:44 2
I bardzo k🤬a dobrze.
Im więcej martwych banderowców, tym lepiej. Przydałoby się jeszcze zabrać to banderowskie kurestwo z Polski, bo rzygać się już chce, jak się słyszy tą ich mowę...
Zgłoś
miodziot 2025-03-05, 13:49
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Albo padł rozkaz "z góry" od sk🤬ysynów z POPiSo-h🤬jownio-lewicy podobnie jak było z nakazem oddania przez gminy upadlinie karetek, wozów strażackich, cywilnych samochodów dostępnych później masowo na ichniejszym OLX-sie.
Bardzo mi się podoba akcja Ukraińców gdy palą te samochody. Jest tylko mały niedosyt, że palą się puste.
Bo czy to się komuś podoba czy nie, obecnie największym wrogiem tych zwykłych, biednych Ukraińców (czerni) jest ich własne państwo z aparatem terroru administracyjno wojskowego
Czy Ukraińcy też tak myślą? Raczej nie. To jest inna cywilizacja.
Od dziecka są uczeni że ich wzór do naśladowania i bohater narodowy Bohdan Chmielnicki, zrobił wiele bardzo dobrych rzeczy. Jedną z nich była sprzedaż dzieci i żon swoich 60 tys. Kozaków chanowi tatarskiemu , aby pozyskać ich armię przeciw Rzeczpospolitej. I oni się tego uczą w szkołach i jest to dla nich oczywiste i normalne! A Ukrainiec z którym o tym rozmawiałem nie mógł zrozumieć o co mi chodzi i że uważam takie postępowanie za coś złego, skoro dla nich to coś normalnego jak n.p. aborcja

Zgadza się. Poza tym warto dodać mały aspekt: Polacy nie oddawali dobrego sprzętu, a stary wymęczony już życiem i służbą. Mały plusik w tym wielkim minusie.
*ukraińców
Zgłoś
gumofilec 2025-03-05, 14:01 1
Warto śledzić bo u nas też tak będzie wkrótce
Zgłoś
O................ń 2025-03-05, 14:10 3
miodziot napisał/a:

Zgadza się. Poza tym warto dodać mały aspekt: Polacy nie oddawali dobrego sprzętu, a stary wymęczony już życiem i służbą. Mały plusik w tym wielkim minusie.
*ukraińców

Nie wierz w to co napisałeś- zostałeś wprowadzony w błąd.
Wszystkie najnowocześniejsze na świecie haubice Kraby, Rosomaki, Leopardy 2, Migi-29, zmodernizowane za miliony złotych T-72, Pioruny które były lepsze od Jawelinów i rosyjskich Igieł to był złom?
Starlinki za które daliśmy ukrom a miały być na wypadek kataklizmu dla samorządów jak w Kłodzku, ale nie było, bo nierząd oddał je banderowcom. I jeszcze płacimy ciągle dziesiątki miliony dolarów za abonament, a wkrótce potężne kary za użycie podczas wojny to też złom?
A to tylko wierzchołek góry!!!
Nawet strzelań na Policji nie można robić, bo nie ma amunicji, ale to był złom?
Te sk🤬ysyny wszystko rozdały z naszych magazynów włącznie z ZN-ami czyli Zapasami Nienaruszalnymi (na wypadek wojny) i jeszcze zamiast budować schrony dla ludzi to chcą nas wysłać na rzeź.
Wszyscy odpowiedzialni za wpychanie nas w wojnę powinni ZA ZDRADĘ POLSKI dostać sznur na łeb i zawisnąć z politykami, emerytowaną gównogeneralicją, tzw dziennikarzami i babami z lewicy na czele
Zgłoś
miodziot 2025-03-05, 14:52
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Nie wierz w to co napisałeś- zostałeś wprowadzony w błąd.
Wszystkie najnowocześniejsze na świecie haubice Kraby, Rosomaki, Leopardy 2, Migi-29, zmodernizowane za miliony złotych T-72, Pioruny które były lepsze od Jawelinów i rosyjskich Igieł to był złom?
Starlinki za które daliśmy ukrom a miały być na wypadek kataklizmu dla samorządów jak w Kłodzku, ale nie było, bo nierząd oddał je banderowcom. I jeszcze płacimy ciągle dziesiątki miliony dolarów za abonament, a wkrótce potężne kary za użycie podczas wojny to też złom?
A to tylko wierzchołek góry!!!
Nawet strzelań na Policji nie można robić, bo nie ma amunicji, ale to był złom?
Te sk🤬ysyny wszystko rozdały z naszych magazynów włącznie z ZN-ami czyli Zapasami Nienaruszalnymi (na wypadek wojny) i jeszcze zamiast budować schrony dla ludzi to chcą nas wysłać na rzeź.
Wszyscy odpowiedzialni za wpychanie nas w wojnę powinni ZA ZDRADĘ POLSKI dostać sznur na łeb i zawisnąć z politykami, emerytowaną gównogeneralicją, tzw dziennikarzami i babami z lewicy na czele

Miałem na myśli stare karetki, stare wozy straży, czy jakieś stare terenówki.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-03-05, 15:01 2
Dlatego trzeba się interesować polityką i światem dookoła, żeby wiedzieć kiedy sp🤬alać na spokojnie.
Zgłoś
O................ń 2025-03-05, 15:39 1
miodziot napisał/a:

Miałem na myśli stare karetki, stare wozy straży, czy jakieś stare terenówki.

To też jest nieprawda.
Zobacz na przykładzie jak działa manipulacja tej gazety:

1. "Chodzi o jednego z najstarszych" - czyli nie chodzi o najstarszy wóz. A co to znaczy?
Że w tym wypadku jest to ich jeden z NAJNOWOCZEŚNIEJSZYCH wozów jaki ma tamtejsza straż pożarna..
2. wóz strażacki z 1996 roku..(w domyśle: jest stary)
W rzeczywistości jest o 16 lat młodszy od "nowoczesnych amerykańskich czołgów Abrams"
3."To ciężka maszyna bojowa" ("ciężka" czyli czytelnik ma odebrać jako wada)
Właśnie takie mają być, aby mogły używać drabiny do ratowania na wysokich piętrach.
4. "Od stycznia do początku czerwca" wyjeżdżał do akcji bojowej 19 razy - tylko 19? 3 pożary? 4 wypadki?
To znaczy, że w ciągu roku jest używany co najmniej 50 razy czyli RAZ W TYGODNIU ratując życie średnio w 7 pożarach i 10 wypadkach.
Z karetkami jest podobnie.
Masz starą terenówkę której chcesz się pozbyć? Chętnie ja przyjmę, od Ciebie jeżeli to dla Ciebie jest zysk
Podsumowując: jesteśmy okradani w biały dzień przez Dudopodobnych złodziei.
PS Pamiętasz jak Duda zawiózł przed wojną 1 miliard Euro w walizce? To też był złom?
Zgłoś
Ryju1983 2025-03-05, 15:43 1
Za młodego straszono mnie czarna wołgą, a teraz lepiej unikać czarnego VW T4. 😎
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie