Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
Bulbulator 2025-09-01, 12:46 23
Teraz przejdzie na wikt więzienny, czyli pałę spedalonego szamaka do żucia i wytrysk prosto w przełyk na popitkę.
Zgłoś
Czupakabra 2025-09-01, 12:46 12
Pojebów nie brakuje jak widać
Zgłoś
Kierowca_Autobusu_Do_Piekła 2025-09-01, 12:50 4
Mnie bardziej ciekawi jak będzie się tłumaczył przed sądem
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2025-09-01, 13:05 24
Kierowca_Autobusu_Do_Piekła napisał/a:

Był głodny. A powszechnie wiadomo, że jak człowiek głodny to zły. To powinno przekonać sąd, że jest niewinny.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-09-01, 13:11 13
Ja się mu nie dziwię, chciał się dogadać z turbanami w ich stylu.

Ps. Psiarze fachowo ubrani, nawet te pedalskie torebeczki mają żeby się wtopić w tłum.
Zgłoś
Payan 2025-09-01, 13:18 5
On jeszcze pół litra żądał od kebsiarza??
Zgłoś
SlimShady 2025-09-01, 13:21 13
-Za co siedzisz?
-Za próbę wymuszenia
-Czego?
-NIE WAŻNE

Cymbał 😂
Zgłoś
duck_you_too 2025-09-01, 13:30 1

Jakiś czas temu bezdomny poszedł siedzieć za batonika. Co prawda nie miał takiej odklejki, ale mógł się na konstytucję poowołać, bo:
Konstytucja RP nie zawiera bezpośredniego przepisu dotyczącego "głodu", ale gwarantuje prawo do zabezpieczenia społecznego i pomocy państwa dla osób w trudnej sytuacji materialnej, co pośrednio adresuje problem głodu i niedostatku poprzez zapewnienie odpowiednich środków i wsparcia. Władze publiczne mają obowiązek uwzględniać dobro rodziny w polityce społecznej i gospodarczej, a także tworzyć systemy pomocy finansowej dla obywateli, co obejmuje wsparcie osób bez pracy i niezdolnych do pracy.

Btw. W pierdlu będzie miał fajną ksywę ...i garowanko na kuchni
Dobry kebab piecze dwa razy, he he
Zgłoś
leon81 2025-09-01, 13:34 3
Pięknie drobi jak gejsza
Zgłoś
Puczysta 2025-09-01, 13:35 4

Bycie za Braunem, Mentzenem i Konfederacją zobowiązuje wysoki sądzie! Śmierć wrogom ojczyzny! POLSKA DLA POLAKÓW! WHITE POWER!
Zgłoś
JoSeed 2025-09-01, 13:42 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Selekcjoner 2025-09-01, 14:05 2
Do kebaba branzoletki gratis
Zgłoś
Syn_Milionera 2025-09-01, 14:48 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kriski 2025-09-01, 15:21 3
Dużo zależy od, humoru prokuratora, powiązań ( bo może się okazać że to właściciel jadłodajni jest winien) Jak ma znajomości to jeszcze dostanie odszkodowanie:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem