Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ile razy mi tak ktoś wyjechał w ostatniej chwili... Tylko ja nie zap🤬lałem jak p🤬lniety pojeb a zwyczajnie wyprzedzałem +/- 8km/h szybciej niż wyprzedzany i miałem czas na reakcję.
No ale to trzeba się urodzić człowiekiem a nie pojebem 👍🏻
Velture malo Ci k🤬a kończyn utraconych, że zamiast jechać to nagrywasz jak p🤬da inne p🤬dy ? Masz niesztucznego k🤬sa to szanuj, ja na kolejne zbiórki sie nie dołoże*
Velture malo Ci k🤬a kończyn utraconych, że zamiast jechać to nagrywasz jak p🤬da inne p🤬dy ? Masz niesztucznego k🤬sa to szanuj, ja na kolejne zbiórki sie nie dołoże*
*chyba, że na murzyńskie dildo w rowa (Twojego)
Jechaliśmy 5km/h gęsiego pasem zieleni lewym to mogłem na 11 sekund telefonem nagrać jak i tak szybciej się nie dało a za mną 5 tirów.
Więc nie płacz.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Moje wnioski są takie: kierowcą jaguara na 100% nie była kobieta, bez paniki, ładnie wyprowadzone, pojechał dalej.
Velture co to za sleeper? ładnie mruczy
Nie powiem, zdarzyło mi się raz, może 2 tak wyjechać na nie swój pas, ale szybko wracałem na swój, a 2, że to nie był z daleka pędzący pojazd, tylko jakiś czop z tyłu, co nie wiadomo było czy będzie za mną jechał, czy wyprzedzał.
Ile razy mi tak ktoś wyjechał w ostatniej chwili... Tylko ja nie zap🤬lałem jak p🤬lniety pojeb a zwyczajnie wyprzedzałem +/- 8km/h szybciej niż wyprzedzany i miałem czas na reakcję.
No ale to trzeba się urodzić człowiekiem a nie pojebem 👍🏻
I z taka różnica prędkości wyprzedzasz 2 minuty będąc na pasie w kierunku przeciwnym i stwarzasz dużo większe zagrożenie.