"Salceson chciał mnie zabić"
Kamil Kajdas (20 l.) z Oświęcimia (woj. małopolskie) kupił u przypadkowego sprzedawcy kawałek salcesonu. Ale kiedy włożył go do ust, jęknął z bólu. W wiejskim przysmaku znalazł... kawałek blachy! - O Boże, ten salceson chciał mnie zmasakrować. Gdybym go zjadł, mógłbym zginąć! - mówi wstrząśnięty
K🤬a Fakt wymiata..
On go w całości wciągał?
Kamil Kajdas (20 l.) z Oświęcimia (woj. małopolskie) kupił u przypadkowego sprzedawcy kawałek salcesonu. Ale kiedy włożył go do ust, jęknął z bólu. W wiejskim przysmaku znalazł... kawałek blachy! - O Boże, ten salceson chciał mnie zmasakrować. Gdybym go zjadł, mógłbym zginąć! - mówi wstrząśnięty
K🤬a Fakt wymiata..

On go w całości wciągał?

Niech na pomoc wezwą tego cz🤬cha

podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!
mnie kiedyś rozp🤬olił tytuł "czajnik grozy chciał nas zabić" i smutne zdjęcie matki z kilkuletnim synkiem.

Martina napisał/a:
mnie kiedyś rozp🤬olił tytuł "czajnik grozy chciał nas zabić" i smutne zdjęcie matki z kilkuletnim synkiem.

Bo jak czajnik grozy nas nie zabije, to nic nas nie zabije

jaka ona odważna! po tym wszystkim jeszcze bierze czajnik grozy na kolana!

Ostatnio z kumplem doszliśmy do smutnej konkluzji, że jak już się wykształcimy i będziemy dziennikarzami piszącymi do gazet, to zostanie nam tylko fakt...

No to dzieci wpadły, trzeba było nie chwalić się zdjęciami.
Mnie to tam osobiście jebie co tam wyprawiają na cmentarzach.
Rozumie posiedzieć na cmentarzu, popić, podupczyć na grobie, zaj🤬 se jakiś krzyżyk drewniany, ale rozdupianie marmurów jest bezcelowe, ktoś w c🤬j kasy na to wydał, co prawda na c🤬jowy symbol, ale to już jego sprawa.
W walce z chrześcijaństwem żadnych efektów nie przynosi tylko, nasyła na samego siebie policje, podburzy przeciw sobie całą wiochę i tyle z tego ma pożytku.
Tak poza tym, cmentarz jest klimatyczny i to fajna miejscówa.
A i zajebiście by się komponował na tle jarającego się kościoła

P.S Jak się k🤬a edytuje posty? brak opcji Edytuj ;|
Tylko, że ładniej by wyglądał gdyby tych zj🤬ych krzyżyków wszędzie nie stawiali, k🤬a kwiatki wszędzie, zniczy od zaj🤬ia, jak śmietnisko... w pewnym sensie to jest śmietnisko bo w końcu się tam wyrzuca trupy ;], ale poco tak pstrokacić, klimat tylko psuje xD

jeszcze był fajny artykuł o wybuchającym jajku gdzieś na sadisticu zamieszczony i wyśmiany. Ten z jajkiem był najlepszy ^^

Desecrator, ja się dorobisz "~" przed awatarem to będziesz mógł edytować, a na razie uważaj co piszesz