👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bez kitu ja też zamawiam prenumerate
w ogóle to jaram się jak stare baby w miejskich opowiadają sobie jakie to straszne rzeczy są w "Fakcie". Pani toż to sama prawda

w ogóle to jaram się jak stare baby w miejskich opowiadają sobie jakie to straszne rzeczy są w "Fakcie". Pani toż to sama prawda
Landsberg napisał/a:
Starcie z bestiami przypłaciła wstrząsem mózgu ( ostatnie zdanie improwizowałem )
nie można mieć wstrząsu mózgu, tylko wstrząśnienie, to tak btw

Jak byk (koza) na zdjęciu stoi iż:
"Te bestie siały grozę na Kaszubach. Magda Hiller (19 l.) starcie z nimi przypłaciła wstrząsem mózgu."
Redakcja Fucktu jest zapewne wstrząśnięta (wstrząśnienięta?).
"Te bestie siały grozę na Kaszubach. Magda Hiller (19 l.) starcie z nimi przypłaciła wstrząsem mózgu."
Redakcja Fucktu jest zapewne wstrząśnięta (wstrząśnienięta?).
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Cytat:
79.191.196.135 = aero135.neoplus.adsl.tpnet.pl
Nazwa sieci: NEOSTRADA-ADSL
Kraj: PL
Pula adresów IP: 79.191.0.0 - 79.191.255.255
Opis sieci:
Neostrada Plus
Warszawa
TPNET
for abuse: abuse@tpnet.pl
Dane adresowe sieci:
TP S.A.
ul. Nowogrodzka 47A
00-695 Warszawa
Poland
Telekomunikacja Polska S.A.
Data Transmission Systems Centre
ISP
POLAND
Niewiele mi to mówi...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie