👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie było helikoptera więc max 3 gwiazdki.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jełopa mógł brykę przemalować i byłoby pozamiatane.
Gdyby był gangsterem to by wiedział.
Gdyby był gangsterem to by wiedział.
A tam gówno się znacie to 3 poziom pościgu w Need for Speed Most Wanted (tym z 2005)
Witam dajcie się wypowiedzieć specjaliście. Pan ten miał jedynie 2 gwiazdki. Brak helikoptera (przy 3 gwiazdkach), zbyt mało radiowozów, powolni policjanci, po różnorodności pojazdu ja bym tutaj nie patrzył każdy stan czy nawet dzielnica mają różne radiowozy dla dodatku na autostradach też są inne radiowozy niż w normalnym city. Patrząc na pojazd jakim się porusza wnioskuje iż wykonuje jedną z pierwszych misji. Niestety będzie musiał powtarzać a kibiców widać na załączonym filmie iż miał dużo. Pozdrawiam
I w takiej sytuacji warto jest mieć głowicę atomową w bagażniku, jak już cię złapią to robisz boom i niema 10 przecznic.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie