Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-03-26, 8:12 4
Typowy wyborca trumpa xD
Zgłoś
Kot-Jinx 2025-03-26, 8:22 9
Cezzar napisał/a:

Typowy wyborca trumpa xD

Skąd wiesz? Z tego samego źródła co i ja?

Ale tam stoi, że to typowy wyborca Kamali Harris. Teraz on będzie popierał, albo już popiera światłych wyborców Tuska i innych lewackich pedałów. Przecież po jego buźce widać, że chłop jest postępowy, inkluzywny, nowoczesny, inteligentny i ogólnie światowo poj🤬y.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-26, 8:25 4
Kot-Jinx napisał/a:

Ale tam stoi, że to typowy wyborca Kamali Harris. Teraz on będzie popierał, albo już popiera światłych wyborców Tuska i innych lewackich pedałów. Przecież po jego buźce widać, że chłop jest postępowy, inkluzywny, nowoczesny, inteligentny i ogólnie światowo poj🤬y.

Bo trumpa nie interesuje krzywda innych i za kase zrobi wszystko..
Zgłoś
Kot-Jinx 2025-03-26, 8:34 18
Cezzar napisał/a:

Bo trumpa nie interesuje krzywda innych i za kase zrobi wszystko..

Jesteś w błędzie.
Żadnych polityków nie interesuje krzywda innych ludzi, tylko lewactwo to zakłamuje, a Ty im naiwnie wierzysz.
Ludzie tacy jak Trump nie obiecują zamków na piasku, tylko pokazują właściwe miejsce na budowę i to realizują.
On nie opowiada, że da ludziom pieniądze za damski c🤬j, tylko każe im pracować i na siebie zarobić.
Taka jest podstawowa różnica pomiędzy lewactwem a rozsądkiem. Za darmo to nawet c🤬ja do dupy nie dostaniesz.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-26, 9:00 5
A co to, qrwa, ma za znaczrnie, czyj to jest wyborca? 🤢

Debil pełną gębą.
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-03-26, 9:13 3
Siano w głowie amortyzuje każde uderzenie.

Zgłoś
Bulbulator 2025-03-26, 9:34 4
JoSeed napisał/a:

A co to, qrwa, ma za znaczrnie, czyj to jest wyborca? 🤢
Debil pełną gębą.

100% w punkt.
Chodzi o to, że nasz sadolowy dzieciak chciał trochę potrollować, bo tak można i dzisiaj tak wypada.
Chciał pójść najbardziej prymitywną i najłatwiejszą drogą i ja go tylko trochę przyhamowałem.

Masz racje. Tam nie było wyborcy, tylko debil pełną gębą.
Zgłoś
nowynick 2025-03-26, 9:49 3

W USA w ogóle mają fajnych kandydatów na prezydenta w ostatnich latach. Trump, haris, biden i Hilary clinton.... jak oni mają mieć kogoś normalnego za sterami jak taki wybór im się daje?

PS Nie to co u nas. Nasze rodzime partie wystawiły creme de la creme polskiej polityki. Lewaka zgrywającego centrystę, lewaczkę, która osiągnęła sukces w parlamentarnych tylko dlatego że w Warszawie na liście miała tylko jednego kontrkandydata (z PiSu), mitomana z youtuba, "niezależnego" boksera z półświatka, skompromitowanego marszałka w kieszeni premiera i człowieka - gaśnicę. No k🤬a Amerykę gonimy!
Zgłoś
Bulbulator 2025-03-26, 10:28 4
nowynick napisał/a:

W USA w ogóle mają fajnych kandydatów na prezydenta w ostatnich latach. Trump, haris, biden i Hilary clinton.... jak oni mają mieć kogoś normalnego za sterami jak taki wybór im się daje?
PS Nie to co u nas. Nasze rodzime partie wystawiły creme de la creme polskiej polityki. Lewaka zgrywającego centrystę, lewaczkę, która osiągnęła sukces w parlamentarnych tylko dlatego że w Warszawie na liście miała tylko jednego kontrkandydata (z PiSu), mitomana z youtuba, "niezależnego" boksera z półświatka, skompromitowanego marszałka w kieszeni premiera i człowieka - gaśnicę. No k🤬a Amerykę gonimy!

To co się tam zebrało i dyktuje nam jak mamy żyć woła o pomste do nieba.
Jeszcze nigdy nie widziałem takiej dużej grupy zjebów, którzy doszliby w hierarchii tak wysoko. Nic, tylko zapłakać.
Takiego zakłamania, polaryzacji i zaplucia karłów jeszcze w Polsce nie było.

Należałoby rozwiązać parlament, wygasić immunitety, aresztować złodziei i skorumpowanych i dopiero po tym można byłoby
myśleć o nowych wyborach.
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-03-26, 12:22
Cezzar napisał/a:

Typowy wyborca trumpa xD

Bo na kamalę to tylko w garniaku głosowali.

Oba obozy wystawiły tak c🤬jowych kandydatów że gorszych już chyba się nie da?

Zlewaczało odklejona hinduska krowa i buc co wszystkich tyranów "kocha".
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-03-26, 12:26 2
Zgłoś
AlCapone 2025-03-26, 14:07
Inteligencja az bije z tej zakazanej mordy
Zgłoś
maksym_gorki 2025-03-26, 14:50
Czekaj, to ten co się walił butelką w głowę zapłacił kamerzyście? xD
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-26, 21:22
Cezzar napisał/a:

Typowy wyborca trumpa xD

Kot-Jinx napisał/a:

Ale tam stoi, że to typowy wyborca Kamali Harris.

Nie wiem czyj wyborca, ale to chyba nasz rodak, niestety. Morda dość polacka i słyszę tam wschodnioeuropejski akcent długoletniego emigranta.

[ Dodano: 2025-03-26, 21:26 ]
Bulbulator napisał/a:

To co się tam zebrało i dyktuje nam jak mamy żyć woła o pomste do nieba.
Jeszcze nigdy nie widziałem takiej dużej grupy zjebów, którzy doszliby w hierarchii tak wysoko. Nic, tylko zapłakać.
Takiego zakłamania, polaryzacji i zaplucia karłów jeszcze w Polsce nie było.
Należałoby rozwiązać parlament, wygasić immunitety, aresztować złodziei i skorumpowanych i dopiero po tym można byłoby
myśleć o nowych wyborach.

W demokracji posłowie, senatorowie, radni są odbiciem narodu, który ich wybrał. Więc są tacy jak my sami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie