Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ten kraj to nie PIS czy PO. To nie Tusk albo Kaczyński. Ten kraj mimo że kilka razy mnie skrzywdził to dał mi wszystko co mam i kocham go taki jaki jest i jak trzeba będzie za niego umierać to umrę za niego dumny tak samo jak moi dziadkowie którzy walczyli podczas II wojny światowej
Chyba lepiej się tegi nie dało napisać. Krata piwa dla Ciebie

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.

znaczy w sensie, że w tym roku jakoś specjalnie coś się zmieniło czy po prostu w tym roku głośniej o tym ludzie gadają niż wcześniej i nie wiedziałeś, że co roku w naszym kraju bierze się mniej więcej tyle samo osób na ćwiczenia?
w zeszłym roku tyle samo wzięto, w tym też i w przyszłym... tak samo. Co roku to się dzieje a jakoś teraz O DZIWO o tym głośno...
Wy nawet nie wiecie w jakim świecie żyjecie.
jakto w jakim swiecie--w symulacji, dlatego bardzo czesto spotykamy ludzi ktorzy prubuja sie wylogowac

znaczy w sensie, że w tym roku jakoś specjalnie coś się zmieniło czy po prostu w tym roku głośniej o tym ludzie gadają niż wcześniej i nie wiedziałeś, że co roku w naszym kraju bierze się mniej więcej tyle samo osób na ćwiczenia?
w zeszłym roku tyle samo wzięto, w tym też i w przyszłym... tak samo. Co roku to się dzieje a jakoś teraz O DZIWO o tym głośno...
Wy nawet nie wiecie w jakim świecie żyjecie.
Nie jest tak samo jak w tamtym roku. W listopadzie lub październiku weszła ustawa która zmienia zasady poboru.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie