podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
Dobra, idź kompromitować się dalej. Na początek naucz się prostej rzeczy jak cytowanie na Sadolu - skala trudności minus 1000 w skali 1-10, później oducz się jąkania, a następnie zbadaj rodowód i pochwal się
zanim znów się skompromitujesz banderowski przegrywie to zetrzyj kał z nosa, został ci po lizaniu ukropskich rowów i wypluj kacapska spermę z pyska bo bulgoczesz
To akurat nie jest błąd, bo obie formy są poprawne. Ja się przychylam do opinii Miodka, że poprawna forma to "duża". To tam c🤬j, ale jak te cymbały piszą "z małej/dużej litery", czegoś takiego nie ma w języku polskim, albo jeszcze k🤬a "od małej/dużej litery". P🤬lone nieuki, nie mogą pojąć, że pisze się "małą/dużą literą". Nawet ta co wszystkich poprawia, nie może tego zapamiętać. Ja mam dysmózgię jak c🤬j, ale to jest podstawa.
Głupoty prawisz. Pisze się od dużej/małej albo jeszcze k🤬a dużą/małą
darek1234 napisał/a:
Dobra, idź kompromitować się dalej. Na początek naucz się prostej rzeczy jak cytowanie na Sadolu - skala trudności minus 1000 w skali 1-10, później oducz się jąkania, a następnie zbadaj rodowód i pochwal się
zanim znów się skompromitujesz banderowski przegrywie to zetrzyj kał z nosa, został ci po lizaniu ukropskich rowów i wypluj kacapska spermę z pyska bo bulgoczesz
Jebaj się kacapku z kacapii
Głupoty prawisz. Pisze się od dużej/małej
Chyba u ciebie na zaporożu

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówpolskie sebiksy prosiły.o wp🤬l i go dostały, na swojej ziemi
weż już zamknij ryj
Ale to nie koniec takich zjawisk atmosferycznych. Są jeszcze zbukobicia (podobne do gradobić), cyjanoakrylowe samozaklejanie zamków patentowych, szybozbicia, mordozbicia i inne, zależnie od regionu. Często występują plomborwanie podlicznikowe i zanik ich przewodów podłączeniowych. O samorysujących się karoseriach, zanikających blachach rejestracyjnych czy kloszzbiciach, że o słabej jakości bocznych powierzchni opon i szyb nawet nie wspomnę.
Chyba u ciebie na zaporożu
Raczej u ciebie w kołchozie za Uralem. Nie znasz się, nie pisz
Raczej u ciebie w kołchozie za Uralem. Nie znasz się, nie pisz
Za uralem to cię wystrugali. Najdalej na wschód, to byłem w Warszawie, banderku

A ty najdalej na zachód to do Przemyśla dotarłeś, ale cię cofnęli, z tego co pamiętam.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówZa uralem to cię wystrugali. Najdalej na wschód, to byłem w Warszawie, banderku
A ty najdalej na zachód to do Przemyśla dotarłeś, ale cię cofnęli, z tego co pamiętam.
O, ciekawe. Stałeś po ukraińskiej stronie, jako celnik czy pogranicznik?