Zamiast jednak rozjeżdżać dziecko, kopnął psa, i tego sadolowa moralność mu nie wybaczy, z wielu polskich piwnic popłyną w jego kierunku życzenia śmierci i zgnicia w piekle.
Jeżeli chciał zostać ulubiencem sadola, to popełnił bład. Powinien wsiąść do ciężarówki zaglady i rozjechać jakiegoś "kaszojada" wtedy sadole docenili by jego czyn, a żartom nie byłoby końca.
Zamiast jednak rozjeżdżać dziecko, kopnął psa, i tego sadolowa moralność mu nie wybaczy, z wielu polskich piwnic popłyną w jego kierunku życzenia śmierci i zgnicia w piekle.
Jamnik to nie pies.

Zaj🤬a bym go.
daj już spokój ! Dwa razy już z kopa dostał !
wystarczy !

Jamnik to nie pies.
Dlaczego? Rasa typowo stworzona do polowań. Inteligentna, nie zj🤬a genetycznie etc.
Przykład może nie 1:1, ale to tak jakbyś powiedział ze sadolowy piwnicznik zakolak to nie człowiek.
Dlaczego? Rasa typowo stworzona do polowań. Inteligentna, nie zj🤬a genetycznie etc.
Przykład może nie 1:1, ale to tak jakbyś powiedział ze sadolowy piwnicznik zakolak to nie człowiek.
Już spokojnie, nie denerwuj się. Powiedz lepiej jak się Twój kochany jamnik wabi ?
Już spokojnie, nie denerwuj się. Powiedz lepiej jak się Twój kochany jamnik wabi ?
Nie mam, ale gdybym miał to wabiłby się Parówka xd
22ga, normiki kładą się spać w mieszkaniach, nagle z dworu słyszą przeciągłe - '' Parówaaaa do nogiii!!! ''

Serdel