W "Kaczorze Donaldzie" czytałem, że gdzieś tam do krów zatrudniają masażystów. Dzięki temu mięso lepsze.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Nie dośc, że tablety te świnie dostały to jeszcze im inne zabawki w głowach
staną się świadomi.

podpis użytkownika
Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, niestaną się świadomi.

gimbaza wyżej pojęcia nie ma ile czasu zajmuje stadzie kilku set świń zeżarcie chorej świni
nie macie pojęcia o poziomie agresji wśród stada na "mocnej" paszy...

nie macie pojęcia o poziomie agresji wśród stada na "mocnej" paszy...
Nie wiem jak do tego mają się zabawki ale prawdą jest, ze mięso niezestresowanego zwierzęcia jest smaczniejsze. Pod wpływem stresu w mięśniach odkładają się "coś" - nie wiem co bo weterynarzem nie jestem tylko rzeźnikiem
Dlatego tak ceni się wiejskie wyroby gdzie rolnik trzyma kilka świnek na wybiegu, a nie jak to teraz powszechne, w klatkach lub kojcach, w chlewach po kilka set sztuk.

Widzę że każdy już ekspertem to i ja 2 słowa powiem.
Zabawki dla świnek jak i każdego zwierzęcia są jak każdy wie ekhm no cóż do zabawy dla odstresowania i zmęczenia zwierzęcia świnka która nie leży cały dzień a bawi się tymi zabawkami piłkami i tym podobnymi rzeczami będzie miała po prostu lepsze to mięsko niż taka strasznie opasła.
Zabawki dla świnek jak i każdego zwierzęcia są jak każdy wie ekhm no cóż do zabawy dla odstresowania i zmęczenia zwierzęcia świnka która nie leży cały dzień a bawi się tymi zabawkami piłkami i tym podobnymi rzeczami będzie miała po prostu lepsze to mięsko niż taka strasznie opasła.
Tym półgłówkom unijnym trzeba kupić kulki Analne nie będą fisiować.
Wiem do czego swinie sa zdolne i jestem za tym zeby dostawaly zabawki ale calkowicie przeciwny zeby regulowalo to jakies unijne badz panstwowe prawo.
podpis użytkownika
czxczxczxc
jesli nie bedzie tego regulowalo prawo, to ludzie beda mieli to w dupie, byleby zaoszczedzic pieniadze.. i tak marny los je czeka, wiec niech maja cos z zycia, jakkolwiek glupio to nie wyglada to jestem za zabawkami dla swin
A nie lepiej jakby rolnik wyr🤬ał takie świnie? Za darmo i obie strony zadowolone.

Pierwsze świnie już dostały piłki ! są nawet zdjęcia !
Patrzcie jaki wieprz szczęśliwy, że się pobawić może

Patrzcie jaki wieprz szczęśliwy, że się pobawić może
podpis użytkownika
Browar syci, browar poi, po browarze lepiej stoi.