Konkursu Chopinowskiego tym by nie wygrał.
sard
2015-09-29, 20:24
Cudze chwalicie, a swego nie znacie
najgorsze jest to że wszyscy myślą ze to jest śmieszne
a nie jest
@up gówno wiesz, ja gram na klawiszach od 4-klasy podstawówki (wirtuozem to może nie jestem, ale coś tam pogrywam), nuty ledwie kumam, ale mnie śmieszy.
Cicha woda, c🤬ja się znasz. Mnie śmieszy, gdy wirtuoz potrafi bawić się tym, co zazwyczaj poważnie traktuje.
@sard
Piwko za komentarz.
słuchać takiej muzyki na żywo - wspaniałe przeżycie.
Jeszcze lepiej samemu być częścią orkiestry i dokładać swój kawałeczek do takiego dzieła.
Szacunek dla prawdziwych artystów.
śmieszne śmieszne i z klasą, dużo lepsze niż większość błaznów z dzisiejszych kabaretów
jur
2015-09-29, 23:17
i to jest humor a nie jakies pranki sranki
podpis użytkownika
Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
G................u
2015-09-29, 23:50
Ten film jest tak stary... Victor Borge nie żyje od 15 lat.
K................h
2015-09-29, 23:53
Oglądając ten performance czuję się jakbym czytał suchary Bongmana. Może kiedyś chłopak zrobiłby karierę, ale dziś to anachronizm.
s................k
2015-09-30, 0:46
@sard
zawsze mnie zastanawiało skąd oni biorą tyle fajnych dziewczyn
serio to ma tyle piw? na sadolu?
nie hejtuję, że to gówno z kwejka, ale serio to nie jest śmieszne.. może by było, ale dawno temu.. mam wrażenie, że ludzie którzy postawili piwo po prostu usłyszeli kawałek muzyki klasycznej raz na rok i to ich ucieszyło w tym materiale..
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
dno, jak w podstawówce byłem to takie skecze serwowali debilom, a i tak dziwiłem sie z czego te debile sie śmieją :/
Darjusz napisał/a:
dno, jak w podstawówce byłem to takie skecze serwowali debilom, a i tak dziwiłem sie z czego te debile sie śmieją :/
ano latka lecą, a ty dalej nie kumasz

smutne, ale taki lajf urodzonego gimbusa
te dziewczyny z orkiestry to maja zajebiste nogi :d