Szalony pojeb i jego zabawy na drapaczu chmur

od dołu profilaktycznie powinien ktoś stać żeby w razie czego nakręcić soczysty materiał na harda
Konto usunięte
2016-04-24, 20:36
a żeby tak jakiś spadł, pedały w rurkach..
Nie ma jakiejś dłuższej wersji? To wygląda jak kilkanaście sekund wyciętych z dłuższego materiału
A co do filmu - tak, to idioci i niezależnie od swoich umiejętności prawdopodobieństwo tego, że się zabiją jest tak duże jak zawianie silniejszego wiatru podczas takich akrobacji, śliski element pod butem, piach/kurz, czy też zwykła utrata równowagi.
Konto usunięte
2016-04-24, 21:40
kupa w majtkach
W dzisiejszych czasach można osiągnąć tyle za pomocą obróbki cyfrowej, że zaczynam tylko wierzyć w Rusków na starych masztach antenowych. Przecież wejście na dach takiego drapacza chmur jest zabezpieczone i nikt niezauważenie nie nagra nic, tymbardziej latając kamerą wokół. Nie wierzę, że ktoś by pozwolił na ich zabawy. Przecież na dole funkcjonuje miasto, są piesi, samochody.
fajna muzyka, jeżeli ktoś wie co to za track to prosze o tytuł
Dodajcie filmik jak sie sp🤬oli wtedy będzie co oglądać a nie takie nudy.....
Konto usunięte
2016-04-25, 8:12
wszystko kwestia czasu, co raz więcej jego filmów, jak wiadomo losu się nie kusi, raz się uda, drugi też a trzeciego będziemy cieszyć my
Konto usunięte
2016-04-25, 8:35
Nie ma dłuższej wersji lubię jak mi się myszka klei.
Konto usunięte
2016-04-25, 8:40
@tranzystor Dokładnie. Jestem prawie pewien, że do produkcji tego filmiku został użyte dużo zielonego materiału, a największym zagrożenie, na jakie byli narażeni twórcy była zawiecha windowsa.
Konto usunięte
2016-04-25, 13:57
Zawsze te filmiki ze śmierci są kręcone patykami a ja czekam na jego śmierć w hd...
Dwa pytania mi się nasuwają:
Gdzie był Darwin i gdzie koleś schował jaja w tych rurkach...
@ mp0011
Tam gdzie c🤬ja, znaczy w dupie.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Konto usunięte
2016-04-25, 16:18
szymon77513 napisał/a:
a żeby tak jakiś spadł, pedały w rurkach..
szymonie, na co czekasz? rurek nie musisz zakładać ale też będzie zabawnie