...wychodzi z sali sądowej i dostaje luja ogłuszacza tak na dobry początek reszty swojego nędznego żywota.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:10
paczfiko napisał/a:
Aż targnęły mną emocje, sam bym mu zaj***ł
Zgadzam sie z Toba w kazdym slowie,
Lecz popracowalbym nad sposobem wyplaty premii po 25 latach odsiadki bo jest slaba i malo motywujaca
sam takie coś odpaliłem w sądzie w kłodzku wiele lat temu. tak wyje*ałem gnojowi, że mu wpadła kość policzkowa. dostałem za to ostrzeżenie od sądu. po 8 miesiącach w zamkniętej celi z pięcioma innymi wziął i się potknął o własne laczki, nieszczęśliwie uderzył głową i pech, nie zdążyli go uratować. bo połknął własny język. jak to nieszczęścia chodzą po ludziach...
ZgRyZ napisał/a:
sam takie coś odpaliłem w sądzie w kłodzku wiele lat temu. tak wyje*ałem gnojowi, że mu wpadła kość policzkowa. dostałem za to ostrzeżenie od sądu. po 8 miesiącach w zamkniętej celi z pięcioma innymi wziął i się potknął o własne laczki, nieszczęśliwie uderzył głową i pech, nie zdążyli go uratować. bo połknął własny język. jak to nieszczęścia chodzą po ludziach...
A smok gdzie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie