Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W Iranie doszlo do morderstwa ojciec zabił wlasna śpiaca 14 letnia corke. Romina Ashrafi (o niej wlasnie mowa )uciekła z domu w prowincji Gilan ze swoim partnerem po tym, jak jej ojciec sprzeciwił się ich małżeństwu. Jak informuje "Al Arabiya", dziewczynka miała się zakochać w 35 letnim mezczyznie. Ojciec zdecydowal sie zabic wlasna corke zeby zmyc plame na honorze. Narzedziem zbrodni byl sierp. Ojciec po zabiciu corki sam z sierpem w reku zglosil sie na policje .

Szariat rządzi (przynajmniej teoretycznie) wszystkimi dziedzinami życia muzułmanów. Zgodnie z irańskim prawem opartym na szariacie, mężczyźnie nie grozi ani kara śmierci, ani nakaz zapłaty zadośćuczynienia za przelaną krew. Jako opiekun Rominy, zgodnie z islamskim prawem, jest przed nimi chroniony

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/swiat/news-iran-honorowe-morderstwo-14-latki-ojciec-z...

Zgłoś
shoe5maker 2020-05-28, 19:13
freaky napisał/a:

Zrobiłem rekonstrukcję zdarzeń na podstawie opisu.
Swoją droga była całkiem niezła jak na niespełna 14-latkę.

Co to by było gdyby nie Paint.
Zgłoś
Pawehan 2020-05-28, 19:25
Fajny sierp, gdzie można taki kupić?
Zgłoś
nano50 2020-05-28, 19:28
Takie mają prawo i taką rzeczywistość. Jedyne, czym zgrzeszył to mało moralny czyn zabicia własnej córki, za co pewnie psychika będzie go męczyć do końca życia.

podpis użytkownika

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
zdun 2020-05-28, 20:25 1
Ale że Dudka nie wzięli na mundial...
Zgłoś
Thevenin 2020-05-28, 21:11
Persowie się w grobie przewracają. Dla nich czasy VII i VIII wieku n. e. są gorsze niż dla nas rozbiory...
Zgłoś
j................x 2020-05-29, 1:28
Thevenin napisał/a:

Persowie się w grobie przewracają. Dla nich czasy VII i VIII wieku n. e. są gorsze niż dla nas rozbiory...

zobacz region na mapie tam Azerowie żyją nie Persowie
Zgłoś
edmund 2020-05-29, 7:17 2
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

I dlatego ocena czynu jako pedofilski, nie powinna opierać się na wieku.
Możesz spotkać "zdrową" (dużo bardzie zdrową niż ta) 14-latkę i dziewczynkę co ma 16 lat.
W pierwszym przypadku pedofilia, w drugim zgodnie z prawem OK. A faktycznie jest odwrotnie.
(nie bzykałem 14-latki, ani 16-latki, pewnie jakiś sadol napisze, że wogóle nie bzykałem... )

pewnie nigdy nie bzykałeś
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-05-29, 15:57
edmund napisał/a:

pewnie nigdy nie bzykałeś

Długo trwało zanim ktoś to napisał....
Zgłoś
MarcoPolo 2020-05-29, 19:38 1
Drogi autorze. Po raz pierwszy sie loguję by napisać żeś pan kretyn. Co za brednie. Wiadomości o tej zbrodni ogłoszone były juz kilka dni temu. Po pierwsze: wywołały masowe protesty i demonstracje w całym kraju. Po drugie: rząd postanowił podnieść karę dla takich zbrodni ponieważ do tej pory obowiązuje prawo które powoduje, ze ojcu grozi od 5 do 10 lat. Ma być podniesione do kary śmierci włącznie. Więc przestań p🤬lić , że nic mu nie grozi bo szariat. W dupie byłyś i gówno widziałeś. Pozdrawiam
Zgłoś
S................y 2020-05-30, 1:11
edek_kotek napisał/a:

Dobry tatuś zarżną sierpem, a mógł jej założyć pas szahida

ZarżnĄŁ jak już...
Zgłoś
Szparas 2020-05-30, 1:58
@aaaaa jeśli 30-letni facet spotyka się z 14-latką to ma coś z głową nie tak. To nic innego jak wykorzystanie osoby niedojrzałej psychicznie, nie obchodzi mnie że będzie wyglądała na 25. Jak byłem kiedyś na randce z dziewczyną o 3 lata młodszą (16 lat) to się już nieswojo czułem.
Zgłoś
~Dostojny 2020-05-30, 13:49 1
Szparas napisał/a:

jeśli 30-letni facet spotyka się z 14-latką to ma coś z głową nie tak. To nic innego jak wykorzystanie osoby niedojrzałej psychicznie, nie obchodzi mnie że będzie wyglądała na 25. Jak byłem kiedyś na randce z dziewczyną o 3 lata młodszą (16 lat) to się już nieswojo czułem.

Ha ha ha, no ja p🤬lę co za "gość"
Może ty synek gerontofilem jesteś.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś