Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Zachowanie policjantów po meczu piłki ręcznej.
konto usunięte • 2014-02-26, 12:04
Oczekiwałem z ciekawością tego filmiku na sadolu, ponieważ wiem, że wywoła on zamieszanie w komentarzach, no ale się nie pojawiał więc sam wrzuciłem.

Akcja dzieje się po meczu piłki ręcznej między Iskrą Kielce a Wisłą Płock, gdzie goście odpalają kilka rac przed wejściem do autobusów i powrotem do domów. Mimo długości i ogólnego chaosu panującego w nagraniu polecam obejrzeć całość. Może i otworzy to w pewnym stopniu, niektórym oczy. Choć nie liczę na to bo jak już kiedyś na sadolu pisałem, wychowankowie (tfu!) kwejka, którzy przenieśli się na sadola nie są zdolni do normalnej uargumentowanej dyskusji, ponieważ uważają, że są prze sadystami jak dogryzą komuś w internecie, a główną wytyczną sensu życia są wirtualne piwa.
Zgłoś
EdmundKemper 2014-02-26, 21:31 1
Dziwię się, że nikt się jeszcze nie zdziwił, że to nie kibice piłki nożnej. Bo przecież kibice siatkówki, piłki ręcznej i szachów to takie grzecznie niewiniątka.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 21:32 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Vadim 2014-02-26, 21:43 1
Policja bardzo dobrze się zachowała. Te byłdo z Płocka za dużo sobię pozwala. Przegrali mecz (chyba?) i zaczęli się rzucać. Dostali gazem po ryju i od razu płacz.
Boli mnie tylko, że pan Nowakowski, prezydent płocka, jeszcze stara się bronić to bydło.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 21:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
warszawiak123 2014-02-26, 21:47
Czemu interweniuje policja? Chyba niepotrzebnie ale ja to się nie znam.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 21:47 1
kiziamizia, nie napisałeś słownie. W ogóle dziwnie napisałeś. Paliłeś coś? Poza tym nie wyżywaj się z tytułu swojej straty na organach ścigania. Wiń za to władzę ustawodawczą.
Zgłoś
MareKSG 2014-02-26, 21:53
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 22:03 1
xts napisał/a:

jak to jest, że na ogól poszkowana przez policje jest hołota, a nie zwykli obywatele.

tak to jest, ze normalny obywatel to dla ciebie ten ktory robi co mu kaza
macie mentalnosc koreanczykow pojeby
Zgłoś
gizmokoza 2014-02-26, 22:06 1
Zgłoś
fdM 2014-02-26, 22:10
Każdy kibic wie, że takie sytuacje to normalka. Człowiek uwierzy dopiero gdy sam dostanie gazem w oczy i pałą po plecach "bo ktoś kogoś popchnął na drugim końcu grupy, dlatego użyto odpowiedzialności zbiorowej".
Zgłoś
KaOeNDeI 2014-02-26, 22:11 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 22:15
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 22:21 1
Zgłoś
judasz1234 2014-02-26, 22:22 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 22:23
Najwięcej do powiedzenia mają ci którzy nigdy nie byli na meczu. Gazowanie, prowokowanie, mandaty za nic to jest na porządku dziennym mówię o piłce nożnej ale widze że na ręcznej już powoli dzieje sie to samo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem