Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Zachowanie policjantów po meczu piłki ręcznej.
konto usunięte • 2014-02-26, 12:04
Oczekiwałem z ciekawością tego filmiku na sadolu, ponieważ wiem, że wywoła on zamieszanie w komentarzach, no ale się nie pojawiał więc sam wrzuciłem.

Akcja dzieje się po meczu piłki ręcznej między Iskrą Kielce a Wisłą Płock, gdzie goście odpalają kilka rac przed wejściem do autobusów i powrotem do domów. Mimo długości i ogólnego chaosu panującego w nagraniu polecam obejrzeć całość. Może i otworzy to w pewnym stopniu, niektórym oczy. Choć nie liczę na to bo jak już kiedyś na sadolu pisałem, wychowankowie (tfu!) kwejka, którzy przenieśli się na sadola nie są zdolni do normalnej uargumentowanej dyskusji, ponieważ uważają, że są prze sadystami jak dogryzą komuś w internecie, a główną wytyczną sensu życia są wirtualne piwa.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 12:15 32
nie wiedziałem, że ludzie umierają od gazu łzawiązego.
Zgłoś
$omator 2014-02-26, 12:46 54
miejsce około-stadionowej hołoty jest w chlewie
Zgłoś
pierogi3 2014-02-26, 12:56 63
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 13:07 32
Każda osoba wchodząca na stadion powinna dostawać przy wejściu pałą w łeb. Tak profilaktycznie.
Zgłoś
Misiek_KRK 2014-02-26, 13:12 133
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
doskok 2014-02-26, 13:19 53
Zgłoś
hennesi 2014-02-26, 13:48 32
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 14:03 24
Zgłoś
doskok 2014-02-26, 14:23 35
Zgłoś
hennesi 2014-02-26, 14:46 1
Dokonaj całkowitej emigracji i zmien strony .pl na co.uk
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 15:03
Zgłoś
~Vuko 2014-02-26, 15:19 24
Zgłoś
broda81 2014-02-26, 15:19 2
Na piłce ręcznej gnębić pikników? Totalne dno.............
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 15:49 5
jak to jest, że na ogól poszkowana przez policje jest hołota, a nie zwykli obywatele.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem