Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Chory facet, wpada do szkoły 7 września 2020 i rozkręca zadymę z powodu maseczek.
Zasadności noszenia maseczek nie będę poruszał, ale to co odwalił ojciec dwóch córek chodzących do tej szkoły to cring roku.

Miejsce akcji szkoła podstawowa nr 2 w Koluszkach, godz. 8 rano

link do artykułu:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,26282223,koluszki-agresywny-m...

Niestety nagrania z zatrzymania nie ma, ale w komentarzach dodam resztę filmów które udostępnił na kanale yt.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TRQPL 2020-09-09, 12:11
Juzwa napisał/a:

Biedny człowiek. Ewidentnie potrzebuje pomocy.

Ewidentnie masz zryty beret jak ten jegomość na filmie
Zgłoś
Shikam 2020-09-09, 12:21
@Wiewór

Dobry debil, haha. dorysuj tam jeszcze zdjęcie swojej facjaty jak myślisz o tym wszystkim na raz.
Zgłoś
nano50 2020-09-09, 13:12 1
Ten na nagraniu to chyba Juzwa sądząc po intelekcie i zachowaniu.
Zgłoś
konto usunięte 2020-09-09, 13:48 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2020-09-09, 15:03 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Adrian92 2020-09-09, 15:39 2
Zgłoś
Karboksylator 2020-09-09, 16:34
i później się zdziwi, jak mu się córki powieszą
Zgłoś
Seksiaczek 2020-09-09, 16:55
To jest Pro trip na nagrywanie dup gówniar,a wy się dajecie nabierać
Zgłoś
konto usunięte 2020-09-09, 17:11 2
Zgłoś
zom551 2020-09-09, 17:17 3
Zgłoś
konto usunięte 2020-09-09, 18:14 3
Najgorsze jest to, że taki pojeb może wejść bez problemu do szkoły i bezkarnie robić co mu się podoba. Równie dobrze mógł wnieść bombę.
Zgłoś
tetrusmorderca 2020-09-09, 19:05 2
W tych filmach najbardziej mnie śmieszy że te Krety sami się nagrywają.
Zgłoś
bimaczow 2020-09-09, 19:41 5
Co za idiota, toż to po mordzie widać że nieskalana inteligencją

Powiem krótko w Polsce coraz bardziej widać efekt krugera-duninnga w skrócie czym mniejszą ktoś ma wiedzę tym głośniej krzyczy i wydaje mi się że wie wszystko. I to na tyle jeżeli chodzi o ten temat, otaczają nas debile bez szkoły, bez wiedzy, którzy myślą że znają prawdę, jeżeli do tego dojdą sekciarskie manipulacje typu " wiedzą dla wybranych" oraz " jesteś obudzony i wyjątkowy bo znasz i rozumiesz wiedzę która ci przekazujemy " mamy tym oto sposobem zmanipulowane teoriami spiskowymi społeczeństwo . Amen
Zgłoś
nano50 2020-09-09, 22:11 3
bimaczow napisał/a:

Co za idiota, toż to po mordzie widać że nieskalana inteligencją
Powiem krótko w Polsce coraz bardziej widać efekt krugera-duninnga w skrócie czym mniejszą ktoś ma wiedzę tym głośniej krzyczy i wydaje mi się że wie wszystko. I to na tyle jeżeli chodzi o ten temat, otaczają nas debile bez szkoły, bez wiedzy, którzy myślą że znają prawdę, jeżeli do tego dojdą sekciarskie manipulacje typu " wiedzą dla wybranych" oraz " jesteś obudzony i wyjątkowy bo znasz i rozumiesz wiedzę która ci przekazujemy " mamy tym oto sposobem zmanipulowane teoriami spiskowymi społeczeństwo . Amen

W takich czasach przyszło nam żyć, że byle ignorant ma prawo wdawać się w dyskusję z doktorem danej dziedziny i go wyzywać. Do tego cały ten internet, gdzie wypluwasz swoje żale, a jeszcze stado jeszcze większych baranów Ci przyklaskuje. Nawet tutaj masa przykładów. Choćby taki Adrian czy Juzwa.

Dawniej, żeby się wypowiedzieć na dany temat, trzeba było mieć podstawy do tego lub dodać"moim zdaniem/w mojej opinii" . Teraz co drugi ma jakieś wyrobione przekonania, a cała reszta o odmiennym stanowisku to debile.

Czasem mam ochotę napisać zwyczajne "xD", albo "Widzisz? Jak nie było internetu to tylko rodzina wiedziała, żeś debil".
Zgłoś
adamo4242 2020-09-10, 3:05 1
Koles ma zupelna racje . Terror maseczkowy bedzie juz trwal po wieki . Zapomnijcie o tym co bylo jeszcze rok temu , to juz nie wroci . Teraz jestesmy niewolnikami z zakrytymi mordami i potulnie czekamy na szczepionki .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem