Chory facet, wpada do szkoły 7 września 2020 i rozkręca zadymę z powodu maseczek.
Zasadności noszenia maseczek nie będę poruszał, ale to co odwalił ojciec dwóch córek chodzących do tej szkoły to cring roku.
Miejsce akcji szkoła podstawowa nr 2 w Koluszkach, godz. 8 rano
link do artykułu:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,26282223,koluszki-agresywny-m...
Niestety nagrania z zatrzymania nie ma, ale w komentarzach dodam resztę filmów które udostępnił na kanale yt.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeciez tu brak slow.... zj🤬ie umyslowe na twarzy wyryte.
sensualna napisał/a:
było wczoraj ale usuneli
ale bez opisu, nie wszystkie filmy były dodane, a w dodatku zniknęło z sadistica, więc pozwoliłem sobie wrzucić ponownie
zalecam ostrożność. może to dziennikarz, albo inny aktywista od damage control i kręcenia afery, która przykrywa maseczkowy nonsens. nawet jeśli to spontan, to media dokładnie tak to wykorzystają.
Współczuję tym córkom, teraz wszyscy będą kręcić beke z nich w szkole że mają ojca pojeba
konto usunięte
2020-09-08, 22:36
dertaz napisał/a:
ale bez opisu, nie wszystkie filmy były dodane, a w dodatku zniknęło z sadistica, więc pozwoliłem sobie wrzucić ponownie
Temat poleciał jako trup bo zdechly filmy na YT
MichaU napisał/a:
Film z zatrzymania:
konto usunięte
2020-09-08, 22:36
Przecież jemu ze ślepiów bije dodatkowym chromosomem.
cytat:
" Policjanci próbowali nawiązać kontakt z mężczyzną, jednak on kompletnie nie reagował na ich obecność. Nie wykonywał poleceń, stawiał opór i obrażał wszystkich dookoła. (...) Na komendzie poddano go badaniom na obecność alkoholu. Był trzeźwy. Policjanci uznali, że nie było przesłanek do tego, by sprawdzić, czy jest również pod wpływem narkotyków. "
Nie było przesłanek???
A może były przesłanki by nie badać? Czyli znajomości??
ups, zapoznałem się z resztą materiałów i jednak typowa schizofrenia. ale media wciąż mogą przedstawić do jako "przeciwnika maseczek", a anie człowieka chorego.
Córki są pewnie wniebowzięte zachowaniem tatusia...
Niezwyciężony, jak wrzuciłeś film? Ściągnąłeś i wrzuciłeś na serwery sadola?