Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajna laske nie wie ile moze miec kierowca autobusu, ale pamieta ze 12 osob w autobusie... ja grzmocilo.
konto usunięte
2014-11-19, 20:17
suchy kawał, nieco stary... ale patrzeć na to z drugiej strony... jaki ten naród inteligentny i "kumaty"...
konto usunięte
2014-11-19, 20:20
o co tu biega
konto usunięte
2014-11-19, 20:27
Luqas95 napisał/a:
o co tu biega
ile kierowca pociągu ma lat
konto usunięte
2014-11-19, 20:38
a ja nawet wiem ile pasażerowie mają lat haa
Proste równanie. Dodaje się taktykę mistrzów do złamanie znowu zrobiłem i nie mogłem. To jest jest nie takie proste jednak wszystka na powoli poszło.
normalnie świeżynka. 30 lat temu w przedszkolu pani takie nam zagadki robiła. poważnie
Plaga tępopiździzmu i głupiochuizmu zalała Polskę.
konto usunięte
2014-11-21, 13:28
0:44... znajoma z liceum...
konto usunięte
2014-11-21, 13:32
Takie testy nie pokazują inteligencji, a tylko czy ktoś jest bardziej zmęczony niż zwykle czy gdzieś krąży myślami co za chwilę będzie jadł. MaturaToBzdura to chory temat.
Widzę też sadistic zmienił politykę i teraz udaje że jakiś użytkownik dodał temat zamiast "Temat sponsorowany"
4hitch napisał/a:
Widzę też sadistic zmienił politykę i teraz udaje że jakiś użytkownik dodał temat zamiast "Temat sponsorowany"
I jeszcze piwa nastawialiśmy z mulltikont.