Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Moby_Dick 2014-11-19, 19:30 24
Fajna laske nie wie ile moze miec kierowca autobusu, ale pamieta ze 12 osob w autobusie... ja grzmocilo.

podpis użytkownika

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
g................4 2014-11-19, 20:17 3
suchy kawał, nieco stary... ale patrzeć na to z drugiej strony... jaki ten naród inteligentny i "kumaty"...
Zgłoś
L................5 2014-11-19, 20:20 1
o co tu biega
Zgłoś
R................1 2014-11-19, 20:27 2
Luqas95 napisał/a:

o co tu biega

ile kierowca pociągu ma lat
Zgłoś
M................s 2014-11-19, 20:38
a ja nawet wiem ile pasażerowie mają lat haa
Zgłoś
wujek gargamel 2014-11-19, 20:49
Proste równanie. Dodaje się taktykę mistrzów do złamanie znowu zrobiłem i nie mogłem. To jest jest nie takie proste jednak wszystka na powoli poszło.
Zgłoś
lokalnywatażka 2014-11-19, 23:58 3
normalnie świeżynka. 30 lat temu w przedszkolu pani takie nam zagadki robiła. poważnie
Zgłoś
darek1111 2014-11-20, 1:24 1
Zagadkę znałem, ale gdy typek by mi powiedział że jestem kierowcą autobusu, a później że do samochodu wsiada 7 osób to już w tym momencie byłaby pierwsza kontra. Jeśli prowadzący chce zabłysnąć a nie wyjść na tępego łysego c🤬ja to niech uważa co mówi. Idiota też nie powiedział ile kierowca autobusu ma lat bo sam nie wiedział. Do Łagra c🤬ja.
Tępy łysy c🤬j.

podpis użytkownika

Ja$ko xD
Zgłoś
NName 2014-11-21, 13:19 2
J🤬e świnie
Zgłoś
Hellski 2014-11-21, 13:25
Plaga tępopiździzmu i głupiochuizmu zalała Polskę.
Zgłoś
O................P 2014-11-21, 13:28
0:44... znajoma z liceum...
Zgłoś
4................h 2014-11-21, 13:32 3
Takie testy nie pokazują inteligencji, a tylko czy ktoś jest bardziej zmęczony niż zwykle czy gdzieś krąży myślami co za chwilę będzie jadł. MaturaToBzdura to chory temat.

Widzę też sadistic zmienił politykę i teraz udaje że jakiś użytkownik dodał temat zamiast "Temat sponsorowany"
Zgłoś
~Angel 2014-11-21, 13:34 4
4hitch napisał/a:

Widzę też sadistic zmienił politykę i teraz udaje że jakiś użytkownik dodał temat zamiast "Temat sponsorowany"

I jeszcze piwa nastawialiśmy z mulltikont.

podpis użytkownika

Zgłoś