Zagadka
m................k
• 2013-04-06, 16:01
I znowu trafiłem w telewizji na tego brzydkiego kurdupla z kompleksami i schizofrenią. I znowu przemówienie – wszyscy dookoła to perfidni kłamcy i wrogowie, my jesteśmy najlepsi, moja rodzina bohatersko zginęła za kraj i musi mieć pomnik w każdym mieście, niech prawdziwi patrioci pokażą kapitalistycznym zdrajcom swoją siłę, nie poddamy się… Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. A teraz pytanie – oglądałem przemówienie Jarka czy Kima?
jeden c🤬j ale stawiam na Jarka
Też oglądałem (w pracy jestem). Znów to samo p🤬lił, co przed dojściem do władzy...
Kim uczynił swój kraj silnym, chociaż ludziom doj🤬 srogo. U nas nie dość że nam doj🤬o (może nie tak mocno jak Koreańczykom) to jesteśmy jednym z najsłabszych militarnie i gospodarczo krajów w Europie.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
m................k
2013-04-06, 16:17
@up o tak, bardzo silnym... Ich siła polega na braku złóż ropy i posiadaniu broni jądrowej.
Mają też bogate złoża minerałów. Polska jak znalazła gaz łupkowy to oddała. No i mają tą broń jądrową, przez co inne kraje się z nimi liczą, a my mamy gówno, cały świat na nas sra i się z nas śmieje.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
m................k
2013-04-06, 16:27
Za to u nas ludzie z głodu nie padają i nie ma obozów zagłady. A jak ktoś nazwie rząd bandą idiotów to ma pewność, że on, rodzina i sąsiedzi nie skończą pod murem. Korea to gospodarcza klęska. Myślisz dlaczego tak wymac🤬ją szabelką teraz? Bo jest tam taka nędza, że głód w dupy partyjnym zagląda i próbują teraz szantażem trochę kasy i towarów ugrać.
@maniek z tym głodem to pare lat i nie wiadomo co bedzie i w Polsce
A................r
2013-04-06, 16:59
@Autor Tjaa dobrze, że mamy Donaldzika który zadba o to by żadnych pomników nikomu nie stawiać.
Bo nie będzie z czego ani za co.
m................k
2013-04-06, 17:17
Antalor napisał/a:
@Autor Tjaa dobrze, że mamy Donaldzika który zadba o to by żadnych pomników nikomu nie stawiać.
Bo nie będzie z czego ani za co.
Ale wiesz, ja sam na PiS co wybory głosuję. Po prostu mam dystans: znalazłem kawał, rozbawił mnie - wrzuciłem. Tyle, zero tu podtekstów politycznych.
Tuska. Jego dziadek był w Wermachcie.
MCL
2013-04-06, 20:29
Oczywiście, tym burdelem zarządza Tusk, ale wszyscy jak zwykle jadą po Kaczyńskim, który c🤬ja może zrobić poza gadaniem. Ludzie, obudźcie się k🤬a..
P🤬lcie o Jarku, a Donald nas w tym czasie r🤬a w dupe mocniej niz Jarek za swoich rzad marzyl.
k................z
2013-04-06, 20:56
maniiiek napisał/a:
Ale wiesz, ja sam na PiS co wybory głosuję. Po prostu mam dystans: znalazłem kawał, rozbawił mnie - wrzuciłem. Tyle, zero tu podtekstów politycznych.
I takie podejście powinno być normą, strona (sadol) jakby nie patrzeć rozrywkowa, więc na c🤬j sobie ciśnienie podnosić polityką.
Wole Jarka niż lewactwo. Czołem!