Z tego co czytałem policja już zatrzymała prawo jazdy kierowcy busa.
Ja rozumiem że filmiki są tutaj często popierd olone ale dlaczego tutaj tyłe chłopców r🤬ajacych swoją rękę?
Dlatego wystarczy kupować auta które nie mają mniej niż 300 koni
nie bierz się za wyprzedzanie jak nie masz czym
Takiego c🤬ja tylko zaj🤬, jak najbardziej jestem za samosądem
Gdzie on się tak spieszył, że chciał wyprzedzać? A swoją drogą busiarz to chyba sadol. Pewnie też miał kamerkę i chcciał nagrać i wrzucić na sadola gdyby tamten poszedł na czołowe
BombardierPL napisał/a:
Przyśpieszał w momencie jak był wyprzedzany, później złośliwie hamował.
Jest zakaz przyśpieszania w momencie jak jesteś wyprzedzany. Ot co zrobił. K🤬a po prostu.
Jest ale c🤬jowo skonstruowane "praw" drogowe w tym kraiku. Powinien być zakaz wyprzedzania WSZĘDZIE i nie byłoby takich problemów.
Konto usunięte
2024-05-19, 22:56
Zbysław napisał/a:
A co niby zrobił kierowca busa? Przed skrzyżowaniem się nie wyprzedza
Umyślnie stwarzał zagrożenie w ruchu drogowym.
Nie takie rzeczy się odwalało w '90-tych.
Tylko wtedy ludzie nie mieli kamerek, a sprawy wyjaśniało się na poboczu. Kierowca busa miałby oklepany ryj i nauczkę.
Kilkanaście lat temu wysiadłem dać plaskacza takiej k🤬ie na autostradzie w korku. Jakie było moje zdziwienie, gdy na drugi dzień dostałem telefon z KMP z zaproszeniem na komisariat. Przesłuchanie, sprawa itp. Okazało się, że ktoś w korku miał kamerkę i nagrał całe zajście. Oczywiście wyroku nie dostałem, bo mam dobrego papugę, ale trochę nerwów mnie to kosztowało.
Mógł chwilę przyhamować i busa w tylny bok jebnąć i akcja jak w usa ,i by się prostak nauczył
Miałem wiosną podobny przypadek, z tym że skuriwel na jego szczęście nie przyhamowywał, a ja więcej nie próbowałem kolejnych manewrów.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Konto usunięte
2024-05-20, 6:36
Zbysław napisał/a:
Ty jesteś normalny czy masz oczy p🤬dą zarośnięte ?
W takim przypadku, moralnym obowiązkiem jest zastosowanie manewru PIT
spotkałem na swojej drodze 2 takie k🤬y w podkarpackiem, obie rejestracje RJS
Nagrywający to chyba maluchem zap🤬la
Zbysław napisał/a:
A co k🤬a ślepy jesteś? Przyspieszał będąc wyprzedzanym a potem hamował przed maską, poza tym tam nie ma znaków, że jest skrzyżowanie więc nie ma skrzyżowania.