📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:38

szerLucjan napisał/a:
Wielcy przewrotowcy.... kozaki bo mają kominiarki... w czasie stanu wojennego nikt twarzy nie zasłaniał tylko walczyli o swoje... a teraz to "anonimowość" bo mama zobaczy
Nie zasłaniali bo wtedy pies pociągnął pałą po plecach i leciał dalej lać kogoś innego a teraz zomowcy mają inne sposoby.

@up
To jest portal humorystyczny, z przymrużeniem oka, ludzie wchodzą tu żeby się wyluzować i często przedstawić swoje poglądy w sposób abstrakcyjny i wyolbrzymiony, okraszając komentarz przekleństwami
Za cenzurę dostaje się ostrzeżenie
To, że wklejam zdjęcie Chucka Norrisa lub Breivika, to nie znaczy, że chodzę w koszulce z nimi na co dzień
"Po czterdziestym roku życia każdy jest już odpowiedzialny za wygląd swojej twarzy."
Abraham Lincoln
Dbaj więc o nią z racji wieku i lepiej jej nie zasłaniaj- bo tak każe prawo
To jest portal humorystyczny, z przymrużeniem oka, ludzie wchodzą tu żeby się wyluzować i często przedstawić swoje poglądy w sposób abstrakcyjny i wyolbrzymiony, okraszając komentarz przekleństwami

"Po czterdziestym roku życia każdy jest już odpowiedzialny za wygląd swojej twarzy."
Abraham Lincoln
Dbaj więc o nią z racji wieku i lepiej jej nie zasłaniaj- bo tak każe prawo

To jest dobre!
Idę obrabować bank w takiej masce a potem jak coś mówię że allah mi kazał dzięki czemu nic mi nie zrobią. Genialne !
Idę obrabować bank w takiej masce a potem jak coś mówię że allah mi kazał dzięki czemu nic mi nie zrobią. Genialne !
Nie lubię tego gościa co tworzy te filmiki. Zadufany pajac. W jednym filmiku co się pluł ,że mu wszyscy je kopiują to udowodnił. Ogólnie robił dobrą robotę.

umcykbumcyk napisał/a:
Czyli rozumiem, że przestrzegasz każdego możliwego przepisu? Nigdy nie przeszedłeś na czerwonym w środku nocy, gdy ulice są zupełnie puste? Nigdy nie przekroczyłeś prędkości przy bezsensownym jej ograniczeniu? Coś nie chce mi się wierzyć...
Ale zasłanianie twarzy akurat nie jest bezsensowne. Przykład - stadion. Typ w kominiarce dźga kogoś nożem, ucieka. Nie łapią go, monitoring zarejestrował komin, nie twarz. Będzie mógł nadal bezkarnie chodzić na mecze. A jak nie będzie miał zasłoniętej twarzy to debila wyłapią. Proste?

EdmundKemper napisał/a:
Ale zasłanianie twarzy akurat nie jest bezsensowne. Przykład - stadion. Typ w kominiarce dźga kogoś nożem, ucieka. Nie łapią go, monitoring zarejestrował komin, nie twarz. Będzie mógł nadal bezkarnie chodzić na mecze. A jak nie będzie miał zasłoniętej twarzy to debila wyłapią. Proste?
Zatem myślisz, że jak ktoś jest zdolny do dźgania innych, to będzie przejmował się zakazem noszenia kominiarki?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie