K🤬a nigdy na to nie wpadłem ! dzięki z Tym Islamem zajebiste a kominiarka to przypał !

W jaki celu ustanawia się prawo? Aby je łamać, czy przestrzegać. Zabijajcie sąsiadów, jeździjcie na czerwonym. Powodzenia. Na jednym z filmików na Sadisticu gość zatrzymał pijanego kierowcę. Na cholerę, niszczyć system, niech zabija niewinnych.

@szuwik - jeśli prawo jest durne, to nie ma co się dziwić, że ludzie je łamią. A jeśli przed zabijaniem sąsiadów powstrzymuje cię tylko i wyłącznie kodeks karny, to gratuluję twoim rodzicom udanego wychowania swojego dziecka...
szuwik napisał/a:
W jaki celu ustanawia się prawo? Aby je łamać, czy przestrzegać. Zabijajcie sąsiadów, jeździjcie na czerwonym. Powodzenia. Na jednym z filmików na Sadisticu gość zatrzymał pijanego kierowcę. Na cholerę, niszczyć system, niech zabija niewinnych.
Jak prawo będzie nakazywało dymać własną babcię, oddawać 110% pensji do ZUS, chodzić do meczetu i przebierać synka za dziewczyn... a, sorry- to już w sumie jest- to też k🤬a będziesz go przestrzegał ciołku?
P.S. dużo postów nabiłeś przez te kilka miesięcy mistrzu

Jeśli prawo mi nie pasuję, to czynie próby jego zmiany, a nie łamania.
umcykbumcyk - od kilkunastu lat to ja wychowuję dzieci, więc oszczędź sobie komentarzy na temat osób których i tak już nie poznasz.
Co do ilości moich postów, to świadczy tylko o jednym, nie znasz mnie quang-dat, a ja twoich 295 wypowiedzi tak.
umcykbumcyk - od kilkunastu lat to ja wychowuję dzieci, więc oszczędź sobie komentarzy na temat osób których i tak już nie poznasz.
Co do ilości moich postów, to świadczy tylko o jednym, nie znasz mnie quang-dat, a ja twoich 295 wypowiedzi tak.

Stop Stopowaniu Stopów Stopu w Stopie gdy ktoś tam ma Twarz
Panie tu trzeba MOCNO za szmaty do piwnicy w ryj i albo sie nauczy albo nie wypuszczać !

Panie tu trzeba MOCNO za szmaty do piwnicy w ryj i albo sie nauczy albo nie wypuszczać !
A prawo jest takie, że pewien z radców prawnych powiedział: "Znajdź mi przepis, a ja znajdę Tobie przeciwny". To ludzki wymysł, który jest ułomny. Prawda jest taka, że od zawsze - kto ma znajomości, po tego stronie prawo stoi
Wielcy przewrotowcy.... kozaki bo mają kominiarki... w czasie stanu wojennego nikt twarzy nie zasłaniał tylko walczyli o swoje... a teraz to "anonimowość" bo mama zobaczy
podpis użytkownika
"...jesteś cynik, świntuch, k🤬iarz i kłamca..."

Nie rozumiem po co jest ten cały ból dupy z zasłanianiem twarzy. Jeśli nie jest się zadymiarzem czy chuliganem to nie ma najmniejszej potrzeby zasłaniać twarzy. A jeśli się jest to h🤬j w dupę takiej osobie, nie powinna mieć żadnych praw...
@up
Ty to jednak debil jesteś, pewnie chcesz rewolucji i wielkiej przemiany w Polsce ale na zamieszki, czy lanie cyganów/ciapaków/antify byś poleciał z odkrytą mordą.
A nie, nie..ty będziesz cisnął w masce posty przed monitorem, anonymus p🤬lony!
Ty to jednak debil jesteś, pewnie chcesz rewolucji i wielkiej przemiany w Polsce ale na zamieszki, czy lanie cyganów/ciapaków/antify byś poleciał z odkrytą mordą.
A nie, nie..ty będziesz cisnął w masce posty przed monitorem, anonymus p🤬lony!
szopenfeldziarz napisał/a:
Nie wolno zasłaniać twarzy? Pierwsze słyszę...
Bo rudych nie dotyczy.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
szuwik napisał/a:
Swoista logika -nieumieszczanie komentarzy na portalu, na którym odgrywają one dużą rolę i często są lepsze od tematów