Kolega ma firmę montująca windy. Na jednym z montaży jego pracownika coś ugryzło w palec a to jego efekt. Lekarze podejrzewają jakąś pluskwę ale pewności nie ma. Doszło do zakażenia. Bardzo prawdopodobna amputacja palca.
podpis użytkownika
Życie to nie bajka, nie pogłaszcze Cię po jajkach...
Pluskwa ??? Chyba jakiś pająk k🤬a mać ..... Szkoda palca dajcie mu naklejkę dzielny pacjent :/
Lekarz to rozumiem na NFZ...
Może pedałowi w dupę wsadzał?
i tak umrze na covid jak my wszyscy...
Lekrze podejrzewają....
Ale w przypadku wyszczepiania bydła mają 100% pewność, że preparaty są bezpieczne.
Powinno się tych konowałów zagonić do kopania rowów melioracyjnych.
Z takim paluchem, to tylko teleporada.
Wygląda coraz lepiej. Jak tak dalej pójdzie to zamieni się w Ediego z Iron Maiden.
Konto usunięte
2021-07-25, 9:38
Szyby windowe a już samo dno to plantacja syfu . Debile nadal szczają po drzwiach i w kabinie . Wszystko cieknie w dół . Jakieś grube turbo rękawice zakładam jak muszę tam wchodzić .
Jakąś pluskwę? Toż to kuźwa szerszeń czy żmija zygzakowata ukąsi i nie ma takich powikłań. Coś tu jest nie tak. Ciekawe co go naprawdę up🤬liło, nie ma żadnej relacji jak to wyglądało?
Paszczaku napisał/a:
Szyby windowe a już samo dno to plantacja syfu .
a nie p🤬l bo czasami macie z tego dna jakieś bonusy, jak mieszkałem w sosnowcu to mi tam wpadło 20 zł...
C🤬j nie lekarz pewnie jakaś pinda z przychodni!
To jest typowe dla pająka - pewnie jakiemyś onaniście który trzepie na terrarium uciekł jego "rambo".....
Pluskwa haha

nie wiedziałem że w Polsce mamy pluskwy rodem z kosmosu. Tak jak wyżej stawiam na pająka lub jakiegoś węża
WieprzowinkadlaMuslimka napisał/a:
C🤬j nie lekarz pewnie jakaś pinda z przychodni!
To jest typowe dla pająka - pewnie jakiemyś onaniście który trzepie na terrarium uciekł jego "rambo".....
Wytatuowany pedał z tunelami w uszach i wielkim paskudnym sk🤬ysynem w terrarium = rozj🤬a dupa i wypadająca szuflada. Jak ja tymi p🤬lonymi odszczepieńcami gardzę. Prawie tak bardzo jak pedalarzami i złotówami.
Uj🤬 palca niech nie męczy się.