Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up chyba nie jak dostaniesz warna za wielkie litery
a filmik mocny widać, że suka p🤬do ścisku dostała i po h🤬ju
Piwo + dodaj do ulubionych

a filmik mocny widać, że suka p🤬do ścisku dostała i po h🤬ju

Piwo + dodaj do ulubionych
podpis użytkownika
Death solves all problems - no man, No_Problems.

zacny filmik
a śmiech to już w ogóle wygrywa mistrzostwa w kiszeniu ogóra

- panie doktorze 2 psy mnie pogryzly
- czy te psy byly szczepione?
- tak, dupami
- czy te psy byly szczepione?
- tak, dupami

K🤬a. Nawet na jakim totalnym wygnajewie, gdzieś na szczerym polu pojawi się najbardziej trollowaty gatunek na świecie. Nr 1 zaraz nad p🤬lonymi małpkami z Indii

Dziadek opowiadał jak to takie dwa pieski przerzucał przez dyszel wozu i pomagał im siekierą