📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:21
🔥
Chłopcy będą chłopcami
- teraz popularne

Czuję ten głęboki ból przeszywający gościa. Bardzo dosadnie wyraża to jego zanoszący się płacz. Oby mu się wiodło.
Tylko w Stanach mogą się dziać takie akcje. Kult i szacunek do weteranów (policja, staż etc) jest wpajany normalnym ludziom od dziecka. Powinno tak być też u nas. Fajnie jest widzieć, że są pozytywni ludzie wokół. Szanujmy też naszych bohaterów.
a jak ja mam zrytą banię przez programowanie bardziej od tyuch veterynarzy czy tam veteranów to nikt się mną nie przejmie
Jackub10000 napisał/a:
Tylko w Stanach mogą się dziać takie akcje. Kult i szacunek do weteranów (policja, staż etc) jest wpajany normalnym ludziom od dziecka. Powinno tak być też u nas. Fajnie jest widzieć, że są pozytywni ludzie wokół. Szanujmy też naszych bohaterów.
Dokładnie. U nas to wszystkich do jednego wora wrzucają a nie każdy policjant to pała, tak jak nie każdy lekarz to konował etc. A jak sprawa jakaś to od razu na komendę lecą.

Ciekawe co musiał widzieć w Afganie że się tak rozkleił. Zdawałoby się że zdrowy silny chłop a płacze jak 6 letnia dziewczynka po utracie dziewictwa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie