Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Zamknęli mnie w Żabce...
Halman • 2020-11-17, 11:39

Cytuję tłumaczenie z opisu filmu;
Cytat:

Generalnie sprawa wyglądała tak. Poszedłem sobie do żabki po mojego ulubionego browara.
Razem ze mną weszła jakaś druga osoba (nie powiązana ze mną) i kiedy ja stałem przy kasie by zapłacić
za swój trunek, wybiegła z Żabki ze swoimi kradzionymi piwami. Po tej akcji jakże cudowna kasjerka postanowiła
zamknąć mnie w sklepie i zadzwonić po policje i ochrone. Nie pozdrawiam

Oczywiście nie jestem autorem filmu i cytatu, jeszcze tak nisko nie upadłem żeby kraść piwa
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jimiq 2020-11-17, 14:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Safko666 2020-11-17, 15:11 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
garota 2020-11-17, 15:23 3
Zgłoś
konto usunięte 2020-11-17, 16:23 17
Zgłoś
hdposter 2020-11-17, 16:32 50
Co mnie obchodzi jakiś regulamin żabki ?

Szkoda, że facet swojego regulaminu nie miał.

Punkt pierwszy

1.Po przymusowym zamknięciu obiektu oddaje mocz na kasjerkę
2.R🤬am ją z dupy i do mordy
3.Otwieram najdroższą wódeczkę
4.Jako ofiara przetrzymywana wbrew woli mam demencję i mdleję
5.Wytaczam proces o narażenie mojego życia i nadszarpnięte nerwy i stracony czas .
6.Zgłaszam gw🤬t bo kasjerka żabki była 0/10

Regulamin zatwierdza maciek z klanu, a on ma cały zespół.
Zgłoś
GoGeTa 2020-11-17, 16:54 5
Zgłoś
Liton 2020-11-17, 16:57 2
Znawca_Cipek napisał/a:

Nie psów, Misiu, tylko adwokata. I odszkodowanko powinno być sowite. Kolega powinien jeszcze źle się poczuć, a po wszystkim iść do psychiatry z powodu lęków przed wychodzeniem z domu.

Od razu widać, że o prawie masz takie pojęcie, jak o balecie mongolskim.

Art. 243 postępowania karnego. Ale jak chce - niech się bawi. Prawnik zarobi, psychiatra zarobi.. Generalnie wzmocni gospodarkę obiegiem pieniądza
Zgłoś
Gandalf-Szary 2020-11-17, 17:00 13
pajdaq napisał/a:

Podsumowując takie ma procedury Żabka i koniec możesz się odwoływać do sądu ale raczej przegrasz bo mają tak zapisane w statusie i regulaminu sklepie przy tego typu akcjach a wchodząc do sklepu zgadzasz się na regulamin.

Tyle tylko że ten regulamin musi być zgodny z obowiązującym w Polsce prawem. Bo inaczej jakiś sadystyczny właściciel zaczął by wycinać złodziejom nerki, powołując sie na regulamin.
Zgłoś
konto usunięte 2020-11-17, 17:19 4
Zgłoś
konto usunięte 2020-11-17, 17:52 5
pajdaq napisał/a:

Podsumowując takie ma procedury Żabka i koniec możesz się odwoływać do sądu ale raczej przegrasz bo mają tak zapisane w statusie i regulaminu sklepie przy tego typu akcjach a wchodząc do sklepu zgadzasz się na regulamin.

Regulamin nie może być niezgodny z prawem. Poza bezprawnym ograniczeniem wolności, dochodzą jeszcze pomówienia o współudział w kradzieży.
Zgłoś
ojcieckogut 2020-11-17, 18:04 3

Zawodowo trudnię się prawem i czytając niektóre wpisy tutaj, cisnę z nich bekę.

SteinarBjorgvinsson - dostajesz nagrodę złotego "Mądrego Głupka" - jest to najgorszy rodzaj klienta, a twoja wypowiedź idealnie wpasowuje się w ten rodzaj osób.

Mam nadzieję, że sam nie brzmię tak niedorzecznie gdy wypowiadam się w innych tematach, na temat których nie mam specjalistycznej wiedzy.
Zgłoś
Rebeliant 2020-11-17, 18:11 4
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-11-17, 18:20 1
Znawca_Cipek napisał/a:

Nie psów, Misiu, tylko adwokata. I odszkodowanko powinno być sowite. Kolega powinien jeszcze źle się poczuć, a po wszystkim iść do psychiatry z powodu lęków przed wychodzeniem z domu.

Widać, że niewolnictwo weszło wam już w krew. Jak mozna się tak poniżać, żeby wyżebrać trochę pieniędzy? Dla mnie nie jesteście ludźmi, bo już dawno sprzedaliście swoją godność i teraz można się tylko targować za ile sprzedacie całą resztę. Za 10 lat będziecie lizać spermę i udawać pedałów jeżeli to się będzie opłacać.
Zgłoś
burunduk 2020-11-17, 18:52 4
Moze i maja wlasny regulamin ale ich regulamin nigdy nie bedzie wyzej niz rzadowe ustawy czy artykuly prawne wiec podsumuwujac bezpodstawnie ograniczyl Twoja wolnosc pracownik sklepu i tym samym bezprawnie czyli powinienes wygrac w sadzie tylko potrzebny dobry adwokat a ugryzlbys pieniadze a jak Ci sie nei chce sadzic to jak postraszysz wlasciciela nawet jakas gowniana umowa o bezpodstawne ograniczenie Tobie wolnosci (tylko ze musisz udawac ze masz jakies leki teraz i jest Ci bardzo smutno) to powinien Ci cos dac "od sklepu" badz troche kasy Ci da "polubownie" ale to musisz zrobic z glowa bez smieszkow czy iks de
Zgłoś
torturant 2020-11-17, 19:08
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem