Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
Zamknęli mnie w Żabce...
Halman • 2020-11-17, 11:39

Cytuję tłumaczenie z opisu filmu;
Cytat:

Generalnie sprawa wyglądała tak. Poszedłem sobie do żabki po mojego ulubionego browara.
Razem ze mną weszła jakaś druga osoba (nie powiązana ze mną) i kiedy ja stałem przy kasie by zapłacić
za swój trunek, wybiegła z Żabki ze swoimi kradzionymi piwami. Po tej akcji jakże cudowna kasjerka postanowiła
zamknąć mnie w sklepie i zadzwonić po policje i ochrone. Nie pozdrawiam

Oczywiście nie jestem autorem filmu i cytatu, jeszcze tak nisko nie upadłem żeby kraść piwa
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2020-11-17, 19:41 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Córka_Spawacza 2020-11-17, 20:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bloodwar 2020-11-17, 20:19 1
Codziennie w Polsce dochodzi do kilkunastu takich sytuacji w sklepach, rocznie pewnie daje to kilka tysięcy, gdyby rzeczywistość przedstawiona przez kanapowych ekspertów od wszystkiego (w tym przypadku - prawa) była taka jak ją przedstawiają (= wynajęcie prawnika i milionowe odszkodowanie za bezprawne zatrzymanie + stracony czas) to w krótkim czasie wszystkie sieci handlowe by zbankrutowały a po ulicach chodziłoby tysiące milionerów
Zgłoś
nessika 2020-11-17, 20:39 1
Baba sprytna złapała wabika. Paly go spisza i drugi raz na takiej akcji bedzie spalony. Oczywiscie będzie się tłumaczył że nie ma dokumentów i poda fałszywe nazwisko, ale psiaki nie są takie głupie jak wam się wydaje.
Zgłoś
Karboksylator 2020-11-17, 21:30 1
Zgłoś
p2wssquad 2020-11-17, 22:16 2
Znawca_Cipek napisał/a:

Nie psów, Misiu, tylko adwokata. I odszkodowanko powinno być sowite. Kolega powinien jeszcze źle się poczuć, a po wszystkim iść do psychiatry z powodu lęków przed wychodzeniem z domu.

Człowiekuuuu! Lęków...?! Gość spać nie może w nocy , na samą myśl o piwie, cały zielenieje i słyszy żabi rechot za plecami i bolą go stawy! A przechodząc obok żabki dostaje palpitacji połączonych z padaką i przypomina mu się wojna w wietnamie!
Zgłoś
EdmundKemper 2020-11-17, 23:16
Zgłoś
Exclip 2020-11-18, 8:53
Zgłoś
konto usunięte 2020-11-18, 16:00
Pomijając wszystko co powyżej, policjanci powinni od razu pytać, czy to był jego znajomy, czy przyjaciel, czy kto. Czy znał. Jak nie pytali, to nie ma kluczowej okoliczności. Jednym słowem preweniusze a nie prewencja .
Zgłoś
Pedofilek 2020-11-18, 20:10
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem