ja tam do łóżka nikomu nie zaglądam, jak się nie kręcą po mieście na jakiś paradach i są szczęśliwi w życiu to ok.
Jedno pytanie? Jak moze mieć w Polsce męża? W Polsce ślub gejów sa nielegalne, tak jest zapisane w konstytucji. No chyba ze jeden dla picu zmieniłby płeć i wtedy zawarł slub.
Nie można też "przepisac" małżeństwa zawartego na zachodzie. W sumie to oznaka normalnosci w Polsce, wszak slepym nie pozwalamy pilotowac samolotów. Kto sie wróblem urodził orłem nie umrze.
Niby taki wielki mechanik, a nie wie, że tłok powinien pracować w cylindrze, a nie w rurze wydechowej
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Pić, j🤬 nie żałować. Bieda musi pofolgowaćpodpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. ThompsonNiby taki wielki mechanik, a nie wie, że tłok powinien pracować w cylindrze, a nie w rurze wydechowej
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<jak to jest możliwe żeby chłop z chłopem?
tego nie da się pojąć
Teraz pomyśl sobie o swoim koledze
że mu w dupę wkładasz albo że się liżecie
psychika siada
podpis użytkownika
jak dla mnie to i żenić się powinni móc, jedynie w kwestii adopcji NI C🤬JA!