"k🤬a moje pole!"
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
Jak tak ich słucham to myślę, że nie miałbym wyrzutów sumienia z oszukiwania takich debili. Aż sami się proszą, żeby ich wycyckać, żeby ukarać tę głupotę.
Większość z was leje z tego a sami wierzycie w istnienie boga, w gusła, czary, zmartwychwstanie i inne atrakcje z tym związane .... ta pani, która dzwoni jest dokładnie tak samo wkręcona jak wy. miłej nocy skarby moje kochane.
Mogę uspokoić tą pania. Pole zostało ,,załorane" ryjem tamtej pani, co jest równoznaczne z tym że dzięki takiemu poświeceniu została ona jego właścicielką.
fantomasik napisał/a:
A ja bym zaorał panią prowadzącą
![]()
z tym zezem byś ją orał ? chłopie dobre gusta masz.
kreet napisał/a:
Większość z was leje z tego a sami wierzycie w istnienie boga, w gusła, czary, zmartwychwstanie i inne atrakcje z tym związane .... ta pani, która dzwoni jest dokładnie tak samo wkręcona jak wy. miłej nocy skarby moje kochane.
Ale tu nie chodzi o to w co kto wierzy... Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie idzie do kościoła/meczetu/synagogi czy innego miejsca pytać Boga o to czy jest właścicielem działki! Pomyśl zanim komuś pociśniesz...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie