Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:48
tantof 2025-08-15, 16:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-08-15, 18:46 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jajkobek 2025-08-15, 19:09
tantof napisał/a:

Przyjacielu, naprawdę mam dla Ciebie dużo empatii, ale swoim wpisem udowodniłeś te kilka spraw:
1. Nie umiesz się skupić przez całe 7,5 minuty.
2. Nie umiesz wyciągnąć wniosków z łopatologicznego wytłumaczenia zjawiska (co może wynikać z punktu pierwszego)
3. Prawdopodobnie zafiksowałeś się na "stulejce", która dotyczy wybranych, zamiast na problemie dotyczącym nas wszystkich(podpowiedź - niezależnie od środka lokomocji)
4. Możesz tego nie wiedzieć, ale zalany płynami duży motocykl, bardzo często waży powyżej 240kg. Dodaj do tego wagę kierownika.
5. Raczej nie pamiętasz wzorów Ek = (mv²)/2,= i p = mv i jak to przełożyć na ewentualne zagrożenie dla innych na drodze
6. Jesteś co do zasady uprzedzony, a uprzedzenie=ograniczenie
Dziękuję za uwagę.

Przyjacielu bardzo konkretną odpowiedź, i już odpowiadam.
Obejrzałem całość i to o czym oni mówią to po prostu brak doświadczenia bądź rozsądku. Wiem to bo miałem już sytuację które wymagały natychmiastowej reakcji i ani razu nie skupiałem się na tym żeby w coś przydzwonić bo bo się na to patrzyłem, ale jestem w stanie zrozumieć że niektórzy tak mają ponieważ brak doświadczenia. Z zawodu jestem profesjonalnym kierowca więc wiem o czym mówię. I tu dochodzimy do meritum. Jeśli ktoś nie jest świadomy swoich ograniczeń i nie wie tak jak napisałeś w podpunkcie że rozpedzona masę jest trudno zatrzymać to tak jak też na już napisałem jest po prostu debilem. Dziękuję i pozdrawiam
Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-08-15, 20:28
lol12345 napisał/a:

Jak dziadzia skręca w prawo to proponuję udać się do okulisty.

No w sumie racja XD, jednak skrecal w te drugie prawo.
Zgłoś
SSS2SSS 2025-08-15, 20:57
Zgłoś
robo72 2025-08-15, 21:56
pocisk trafił w cel
Zgłoś
rodziu81 2025-08-15, 22:21
Nie pierwszy i nie ostatni motocyklista. Ich wybór
Zgłoś
lacrimal 2025-08-15, 22:48
Podoba mi się ze nikt tutaj na dziadka nie jedzie , no jedynie może że jest ślepy i jeździć nie umie.
Ale bez wyzwisk prawie i bez osobistych wycieczek do starszego pana - idzie kultura
Zgłoś
spawarka_inwertorowa 2025-08-15, 23:50 1
Zgłoś
JoSeed 2025-08-15, 23:56
Zgłoś
sznyta 2025-08-16, 0:47 1
Zgłoś
Adrian92 2025-08-16, 4:00
Więc dziadek ogarnął sobie "wakacje" na stare lata, pozazdrościć. Lepiej późno nić wcale
Zgłoś
M1Cro 2025-08-16, 8:05
Zgłoś
Nowy102 2025-08-16, 10:23
Dziadowi pojdzie w pasiak za jazde pod prad-wedlug przepisow.
Zgłoś
BlackPanda 2025-08-16, 13:18
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem