📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:47

Passatem 150 heh, aż sam się pcha na Harry. Jeden i drugi, prawo jazdy do urzędu i na rowery, ale bez przerzutek
..... Ludzie przez nich giną....

Albo to fejk, albo facet nie jest Polakiem. Moja wina ? Poza tym nie padła ani jedna K.... MAĆ

Weźcie wy co bronicie tego nagrywającego (notabene zdającego sobie sprawę że jest sprawcą) schowajcie gdzieś prawo jazdy i nie jeździjcie już więcej bo to niebezpieczne i dla was i dla innych. Wina gościa z kamerką jest oczywista bez względu na prędkość tego na lewym pasie a ta nie była duża bo by się skończyło o wiele gorzej, wiec tak jak na wstępie uber bolt MZK albo Taxi bo rower też wymaga jakiejś elementarnej wiedzy o krd
Warystor napisał/a:
Dupa nie kierowca. Poza tym, że nie spojrzał w lusterko, to manewr zmiamy pasa wykonał zbyt blisko ciężarówki i zbyt gw🤬townie.
A ten drugi mógłby zatrąbić. Może migał światłami, ale jakie to robi wrażenie na gościu który nie patrzy w lusterko.
Ani nie zbyt blisko, ani nie zbyt gw🤬townie. Wracaj na e-lekcje
UP
Gdybym był tak głupi jak Ty, to byłbym po poważnym wypadku nie z własnej winy, w końcu miałem pierwszeństwo...
Jednak wolałem wyhamować i nie zderzyć się z p🤬dą, co wymusiła pierwszeństwo.
Gdybym był tak głupi jak Ty, to byłbym po poważnym wypadku nie z własnej winy, w końcu miałem pierwszeństwo...
Jednak wolałem wyhamować i nie zderzyć się z p🤬dą, co wymusiła pierwszeństwo.
Jak można nie spojrzeć w lusterko wyprzedzając na autostradzie, szczególnie przy takiej prędkości? Nie mieści mi się to w głowie, a jeżdżę autostradą codziennie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie