Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
Zapytaj lesbę
skrozal • 2015-05-26, 22:14
Z racji tego, że mój ostatni temat przyjął się, o dziwo, dość dobrze i musiałam rozebrać stos, który już sobie ułożyłam, postanowiłam kontynuować wątek i przybliżyć wam co nieco z rzeczy, które tak kochacie.

Jako, że Sadistic jest pewnego rodzaju forum, postanowiłam dać upust waszej ciekawości o odpowiedzieć na pytania, które was nurtują. Postaram się odpowiedzieć na wszystko. Jeżeli coś w świecie pedalskiej tęczy was zastanawiało, zatrważało lub nie dawało spać, możecie dać temu upust w komentarzach.

Żeby was ośmielić odpowiem na dwa pytania, które i tak by się pewnie pojawiły. Jak na sadistic przystało, pytania chamskie, absurdalne i banalne mile widziane.

1. Adopcja dzieci przez pary jednopłciowe.
No chyba k🤬a nie. Zdaję sobie sprawę z tego, że życie z osobą tej samej płci to jest zachwianie pewnych praw natury, godząc się na to muszę się godzić też z tym, że potomka się nie doczekam. Poza tym taki dzieciak w Polsce miałby totalnie przej🤬e, dopóki nie zmieni się mentalność ludzi nie ma to nawet prawa bytu. I nie gdybamy "a rodziny patologiczne". Nie i koniec.
Zresztą, większość tych idiotów w jajogniotach z tęczą na czole, którzy drą japę o prawo do adopcji, przekazałoby cechy zidiocienia na dzieciaka i mielibyśmy kolejną, słabą jednostkę w społeczeństwie.

2. Związki partnerskie
Temat na czasie. Wiecie co mnie najbardziej wk🤬ia w podejściu ludzi do związków? Że widzą to tylko przez perspektywę jednego czy drugiego idioty z LGBT. Wbrew pozorom dotyczy to głównie par hetero, by Karyna i Seba mogli sobie w spokoju żyć razem bez świstków i przysiąg bez pokrycia. Pomyślcie ile znacie par, które są razem od 10 lat ale żyją bez ślubu. W świetle prawa są dla siebie obcymi ludźmi, nie mają prawa do niczego. A jak jakaś para lesb żyje sobie razem nie wadząc nikomu i nie paradując to komu szkodzi, by mogły się nawzajem odwiedzić w szpitalu?

Teraz wasza kolej. Pamiętajcie, że doceniam waszą tolerancję i ogładę
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hudziel 2015-05-26, 22:23 2
Co jadłaś na śniadanie ?
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-26, 22:28 38
W końcu jakaś normalna osoba homoseksualna. Tęczowych kretynów, pedałów, trans i inne wynaturzenia paliłbym na stosach, ale do normalnych ludzi nic nie mam. A tobie życzę, żebyś znalazła miłość swojego życia (choć słyszałem, że homoseksualiści rzadko się wiążą, za to króluje rozwiązłość i puszczalstwo - możesz to potwierdzić?).

Co do związków partnerskich jestem anty i to nieważne czy mowa o homo, bi czy hetero. Jak dla mnie to proste - rezygnujesz ze ślubu, to znasz konsekwencje. Nie rozumiem dlaczego robić ukłon w stronę osób, które świadomie robią coś i znają tego skutki. Z tego samego powodu jestem anty dla pomocy frankowiczom, czy na nie dla aborcji czy tabletek po (zauważcie, że nie mam nic do antykoncepcji). Po prostu dorośli ludzie, którzy mają rozum w główkach znają taki wyraz jak KONSEKWENCJE. Jeżeli robią coś świadomie to muszą ponosić konsekwencje swoich czynów.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-26, 22:45 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
glowonog 2015-05-26, 23:05 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-26, 23:14 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-26, 23:24 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-27, 0:01 155
Zgłoś
Analkonda 2015-05-27, 0:03
Nie sposób się nie zgodzić, właściwie to sama esencja problemu. Natura narzuca pewne ograniczenia z którymi osoby homoseksualne muszą się pogodzić, podobnie jak z ograniczeniami powstałymi na skutek pewnych norm społecznych i przyjętego, ogólnego systemu wartości. Argument dotyczący rodzin patologicznych jest chyba najgłupszym argumentem jaki można wystosować, ponieważ to nie ma absolutnie związku ze sprawą. Przedmiotem dyskusji jest adopcja dzieci przez pary homoseksualne, a nie stwierdzenie czy lepiej dziecku będzie w takiej rodzinie czy w patologicznej. Dodatkowo to zupełnie nie rozwiązuje problemu patologicznych rodzin, a problem ten powinien być rozwiązany bez względu na decyzję w sprawie adopcji dzieci przez gejów i lesbijki. CO do związków partnerskich to też prawda, niestety według wielu mediów głównymi beneficjentami legalizacji takich związków będą pary homo co jest kompletną bzdurą, ponieważ wielu osobom hetero zależy na takim rozwiązaniu i w naszym kraju są w zdecydowanej większości.
Zgłoś
skrozal 2015-05-27, 0:05 13
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-27, 0:40
Z mojej strony tylko jedno pytanie - na kogo ty i inni znani ci homosie głosowali w pierwszej i w drugiej turze (o ile w ogóle)?
Zgłoś
lukaszq15 2015-05-27, 1:25 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-27, 2:16 3
lukaszq15 napisał/a:

W polsce.

Rly?
Zgłoś
premium122 2015-05-27, 3:10 4
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-27, 4:20 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem