Kapitan czy tam sternik c🤬j bokiem do fal w sumie tak czy siak by spadło więc
Wystarczyło sałatkę zrobić w misce, a miskę trzymać do czasu konsumpcji np. w zlewie albo lodówce ewentualnie kiblu.

Wystarczyło sałatkę zrobić w misce, a miskę trzymać do czasu konsumpcji np. w zlewie albo lodówce ewentualnie kiblu.
Dlatego nigdy nie kupię sobie jachtu

podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
ej buce w statkach klasy premium stoły są z warstwą magnetyczną a naczynia metalowe.stawiasz i się przykleja. komórki oczywiście nie możesz położyć ale w kieszeni możesz mieć bo ta warstwa magnetyczna tylko do góry działa
wiem stąd bo miałem wejściówkę na targi żeglarskie.poszedłem tylko popatrzeć -nie nie stać mnie nawet na dobry kajak ale popatrzeć,zwiedzić można zawsze
wiem stąd bo miałem wejściówkę na targi żeglarskie.poszedłem tylko popatrzeć -nie nie stać mnie nawet na dobry kajak ale popatrzeć,zwiedzić można zawsze
Mogła sobie tępa dzida położyć mokry obrus to by się jej nie ślizgały naczynia po stole.
kovallo napisał/a:
Ale bym r🤬al ! Ciekawe czy lubi anal...
maddog77 napisał/a:
Mogła sobie tępa dzida położyć mokry obrus to by się jej nie ślizgały naczynia po stole.
hfbnmiuytp napisał/a:
widać, że suka pierwszy raz na jachcie
Uwaga mamy tutaj watahę złożoną z samych samców alfa!
Fajna dupa.
podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Piekarnik nie tyle co z żyroskopem co zwykłe wahadełko
zaczepiony na rurze w poprzek. Norma na każdym jachcie

Gówno nie jedzenie. Jakaś pedalska sałatka. Dobrze, że spadło. Dupa fajna.
Jednak baba na pokładzie to pech i problemy....teraz wilki morskie będą wpieprzać suchary bo jedzenie poszło w p🤬du.
hfbnmiuytp napisał/a:
widać, że suka pierwszy raz na jachcie
ta no, szczególnie, że prowadzi kanał na Yt od paru lat jak żyje na jachcie z mężem i dzieckiem xD