Suchar na dziś
Szydło powiedziała, że dochody Polaków rosną. Podliczyłem, ile mam netto. Wyszło mi, że nie jestem Polakiem.
Jak za suche to łykajcie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mało ci wyszło bo kradzionych już nieliczymy
No i wszystko się zgadza, bo tylko Polacy mają więcej. A mniej mają na przykład: oderwane od koryta świnie z KODu, emeryci z SB, folksdojcze z PO, antypolskie organizacje pozarządowe i judenrat Szechtera z czerskiej.
A to na pewno były dochody, nie odchody?
Powiedzmy, że zarabiają te grosze więcej. I co z tego ? Jak i tak można za to mniej kupić. To tak jakby Niemiec z Republiki Weimarskiej cieszył się z tego, że po chleb chodzi z workiem pieniędzy, a wyklejenie ściany banknotami opłaca się bardziej niż kupno tapety.
janlew napisał/a:
No i wszystko się zgadza, bo tylko Polacy mają więcej. A mniej mają na przykład: oderwane od koryta świnie z KODu, emeryci z SB, folksdojcze z PO, antypolskie organizacje pozarządowe i judenrat Szechtera z czerskiej.
Janlew, to już przestaje być śmieszne. Powtarzasz się.
Praca przy truskawkach i jabłkach zła? To wracaj na wojnę
Polecam zapoznać się z krzywą Philipsa.
Kawał do dupy. Ale epilog posta zasługuje na bro.
konto usunięte
2017-05-23, 19:58
Po co komu monety 1 i 2 gr? Dobrze ze chcą się ich pozbyć.
Oprócz tego jeszcze do usunięcia zmiana czasu- cholerstwo jakich mało.
A z ludzi usunąć trzeba zdrajców, złodziei, oszustów, wyzyskiwaczy, patologie i komunistów. Albo lepiej nie, bo, drodzy sadole, sami w tym kraju zostaniemy.
konto usunięte
2017-05-23, 21:49
janlew napisał/a:
Ach, czyli wracamy do retoryki lepszego i gorszego sortu, tak? Idź się utop, bo na taką głupotę nic ci już nie pomoże.