Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Anal_Intruder_69 2023-03-11, 9:25 21
I tak mądrzejsza od przeciętnego hindusa. Przynajmniej przeżyła i nie zasmrodziła spalenizną atmosfery

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
John-Flopp 2023-03-11, 10:19 3
Anal_Intruder_69 napisał/a:

I tak mądrzejsza od przeciętnego hindusa. Przynajmniej przeżyła i nie zasmrodziła spalenizną atmosfery

Do zabicia takiego zwierzęcia chyba trzeba dużo mocniejszego napięcia niż do ubicia wygłodzonego hindusa.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2023-03-11, 10:29 23
John-Flopp napisał/a:

Do zabicia takiego zwierzęcia chyba trzeba dużo mocniejszego napięcia niż do ubicia wygłodzonego hindusa.

Wydaje mi się, że do zabicia hindusa to wystarczą po prostu Indie

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Silverface 2023-03-11, 10:36 1
Spaghetti Eleektronieze

podpis użytkownika

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
wunhei 2023-03-11, 10:46
John-Flopp napisał/a:

trafiłeś prosto w odbyt. tfu! w punkt. hehehehehe
Zgłoś
MYKELE 2023-03-11, 11:07 2
John-Flopp napisał/a:

No właśnie nie. Krowa ma większe napięcie krokowe od człowieka
Zgłoś
kdobran 2023-03-11, 11:08 2
Trening przed ubojnią
Zgłoś
Geraldinio 2023-03-11, 11:19
ale kto w oborze ustawia kamerę, w dodatku o takim nietypowym polu widzenia? ewidentna ustawka, kable pewnie były specjalnie na wierzchu, w zasięgu krowy i smalcem wysmarowane.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Pawehan 2023-03-11, 11:24 1
Kółka razy popieścił mnie prąd bo lubię majsterkować. 220 V jeszcze ujdzie szok , itd. lepsze niż kreska koksu. Ale prawdziwe kopnięcie to jest 380 V międzyfazowe. jaki to jest ból to ja p🤬lę , po prostu ścina cię z nóg . Boli tak, że nie zapomnisz tego do końca życia.
Zgłoś
marmurowychuj 2023-03-11, 11:34 5
Pawehan napisał/a:

Kółka razy popieścił mnie prąd bo lubię majsterkować. 220 V jeszcze ujdzie szok , itd. lepsze niż kreska koksu. Ale prawdziwe kopnięcie to jest 380 V międzyfazowe. jaki to jest ból to ja p🤬lę , po prostu ścina cię z nóg . Boli tak, że nie zapomnisz tego do końca życia.

weź ty się jebnij w łeb lepiej bo nie masz zielonego pojęcia co piszesz
Zgłoś
lukazh 2023-03-11, 12:02
Pawehan napisał/a:

Kółka razy popieścił mnie prąd bo lubię majsterkować. 220 V jeszcze ujdzie szok , itd. lepsze niż kreska koksu. Ale prawdziwe kopnięcie to jest 380 V międzyfazowe. jaki to jest ból to ja pie**olę , po prostu ścina cię z nóg . Boli tak, że nie zapomnisz tego do końca życia.

Przy odrobinie szczęścia zapominasz po kilku minutach.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-03-11, 15:51 3
Chyba oplotę moje światłowody na strychu przewodem z 230V, może mi wtedy j🤬a mysz nie przegryzie trzeci raz. Głupio mi przed technikami gdy przyjeżdżają spawać kolejny z rzędu raz, a sk🤬ysyńska mysz wyj🤬e ma na trutki, a koty na nią, tylko sk🤬esyny śpią 23,5h na dobę.
Zgłoś
juve1974 2023-03-11, 20:18
Aż jej plomby wypadły
Zgłoś
HCI 2023-03-11, 21:05
Pawehan napisał/a:

Kółka razy popieścił mnie prąd bo lubię majsterkować. 220 V jeszcze ujdzie szok , itd. lepsze niż kreska koksu. Ale prawdziwe kopnięcie to jest 380 V międzyfazowe.

Nie wiem w jakim Ty kraju żyjesz ale się domyślam.
W Polsce od 20lat mamy 230V / 400V.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie