📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

I tak mądrzejsza od przeciętnego hindusa. Przynajmniej przeżyła i nie zasmrodziła spalenizną atmosfery

Anal_Intruder_69 napisał/a:
I tak mądrzejsza od przeciętnego hindusa. Przynajmniej przeżyła i nie zasmrodziła spalenizną atmosfery
Do zabicia takiego zwierzęcia chyba trzeba dużo mocniejszego napięcia niż do ubicia wygłodzonego hindusa.
John-Flopp napisał/a:
Do zabicia takiego zwierzęcia chyba trzeba dużo mocniejszego napięcia niż do ubicia wygłodzonego hindusa.
Wydaje mi się, że do zabicia hindusa to wystarczą po prostu Indie

John-Flopp napisał/a:
trafiłeś prosto w odbyt. tfu! w punkt. hehehehehe
John-Flopp napisał/a:
No właśnie nie. Krowa ma większe napięcie krokowe od człowieka
ale kto w oborze ustawia kamerę, w dodatku o takim nietypowym polu widzenia? ewidentna ustawka, kable pewnie były specjalnie na wierzchu, w zasięgu krowy i smalcem wysmarowane.
Pawehan napisał/a:
Kółka razy popieścił mnie prąd bo lubię majsterkować. 220 V jeszcze ujdzie szok , itd. lepsze niż kreska koksu. Ale prawdziwe kopnięcie to jest 380 V międzyfazowe. jaki to jest ból to ja pie**olę , po prostu ścina cię z nóg . Boli tak, że nie zapomnisz tego do końca życia.
Przy odrobinie szczęścia zapominasz po kilku minutach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie