I jeszcze zdziwiony, kacap j🤬y! Mógł go zepchnąć z drogi w c🤬j, kolejny przykład buractwa w Audi.
ale że czemu ja się pytam taki krótki filmik, podejrzewam że mogło być dobre lańsko tam
Ja chcę resztę!

podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
wyjasni mi ktos o co tu chodzi? policja i tak dowali kierowcowi tira bo nie zachowal odleglosci... chyba ze za palec srodkowy gosciu z audicy dostanie, ale dluga rozprawa ich czeka....

matasusek napisał/a:
wyjasni mi ktos o co tu chodzi? policja i tak dowali kierowcowi tira bo nie zachowal odleglosci... chyba ze za palec srodkowy gosciu z audicy dostanie, ale dluga rozprawa ich czeka....
Koleś z audi dostanie za zajeżdżanie drogi ciężarówce + palec + utrudnianie ruchu przez hamowanie, które nie było niczym wymuszone na drodze. Typ z ciężarówki dostanie "tylko" za spowodowanie kolizji.

A jak to jest teraz u nas? Coś ostatnio pozmieniali w przepisach, do niedawna było tak, że wina była kierowcy, który nie zachował odstępu, a teraz ponoć w takiej sytuacji sto procent winy przypada debilowi hamującemu złośliwie i bez przyczyny, zgadza się, czy coś poj🤬em?
Up@
Dobrze napisałeś, tylko trzeba mieć świadka albo jak tutaj nagranie z kamery, bo inaczej gdy każdy uprze się przy swojej wersji winny będzie ten z tyłu.
Dobrze napisałeś, tylko trzeba mieć świadka albo jak tutaj nagranie z kamery, bo inaczej gdy każdy uprze się przy swojej wersji winny będzie ten z tyłu.
puszczam kolejny raz i kolejny i liczę, że akcja się rozwinie... ;/
podpis użytkownika
wds
Kaszakisza napisał/a:
Up@
A bywa z tym różnie, bo gdy policja przyjedzie i tak stwierdzi winę tego który przywalił w tył. Jedynie sprawa w sądzie ale to naprawdę trudne do wygrania nawet ze światkami. Wystarczy że kierowca pierwszego samochodu powie że mu coś wybiegło na drogę i kamera/świadek tego nie zauważyła. Wiem bo rodzicielka tak przywaliła w tył idiocie który hamował zaraz za zakrętem na ręcznym w środku lasu bo znalazł miejsce upragnione by się odlać.