👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Rozumiem że celem reklamy jest przekonanie kupującego iż but uwięźnie w dupie po solidnym kopie? A masz jakąś reklamę pasty do czyszczenia butów tej marki?

Boże, to jest takie stare, że puszczali tą reklamę między walkami gladiatorów...

Pierdoły to potrafią wymyślać, a robić to nie ma komu
Ferdynand Kiepski

Ferdynand Kiepski
Śmiechu byłoby co nie miara, gdyby zamiast buta był parasol...
Wyobraźcie sobie jak parasol wjeżdża od tyłu i zaczyna się odliczenie
3...
2...
1...
I jeeeb! otworzył się!
Oskar za film krótkometrażowy murowany! No i dofinansowanie prezydenta do produkcji
Wyobraźcie sobie jak parasol wjeżdża od tyłu i zaczyna się odliczenie
3...
2...
1...
I jeeeb! otworzył się!
Oskar za film krótkometrażowy murowany! No i dofinansowanie prezydenta do produkcji

Już wam powiem o co chodzi, czyniąc tak zniżasz się do takiego samego poziomu jak dupa mimo że jesteś butem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie