Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ze spaniem nie wygrasz, kierowca zasnął podczas jazdy, widać na video jak zaczął tańczyć od lewej do prawej, ostatecznie zakończył jazdę na naczepie innej ciężarówki, która stała w korku na autostradzie.
Efekt jednak był zadziwiający, gdyż kierowca sam opuścił kabinę bez żadnego uszczerbku, brak nawet krwiaka czy widocznego otarcia.
Brak ofiar, kierowca z Polski.

Uderzenie w okolicach 0;50

Zmieniono 2 razy Zgłoś
Mieszczanin 2025-03-18, 19:34
metyoo napisał/a:

myślałeś kiedyś o polityce? całkiem nieźle ci wychodzi p🤬lenie o wszystkim, byle nie odpowiedzieć na pytanie!

Nie dziw mi się, ewidentnie widać, że jesteś laik, a próbujesz coś zdziałać, ale dobrze, pozyskałem specjalnie dla Ciebie dwa zdjęcia, są one z pojazdu marki Mercedes Actros mp5 z 2021 e6.
Pierwsze zdjęcie przedstawia załączony czujnik
Drugie zdjęcie wyłączony

Na marginesie dodam, że gdyby doszło do wypadku drogowego. A wyszłoby, że system był wyłączony, to kierowca będzie miał potężne problemy, a przedsiębiorca będzie mógł mieć potężne problemy z ubezpieczalnią.

Zatem możemy już się rozejść?
Czy jeszcze chcesz pokazać, że nie jesteś aż tak obyty w tym?

Numer jeden

Numer dwa
Zgłoś
metyoo 2025-03-18, 23:03
Mieszczanin napisał/a:

Nie dziw mi się, ewidentnie widać, że jesteś laik, a próbujesz coś zdziałać, ale dobrze, pozyskałem specjalnie dla Ciebie dwa zdjęcia, są one z pojazdu marki Mercedes Actros mp5 z 2021 e6.
Pierwsze zdjęcie przedstawia załączony czujnik
Drugie zdjęcie wyłączony
Na marginesie dodam, że gdyby doszło do wypadku drogowego. A wyszłoby, że system był wyłączony, to kierowca będzie miał potężne problemy, a przedsiębiorca będzie mógł mieć potężne problemy z ubezpieczalnią.
Zatem możemy już się rozejść?
Czy jeszcze chcesz pokazać, że nie jesteś aż tak obyty w tym?
Numer jeden
Numer dwa

ok, zwracam honor, nigdy nie szukałem tej opcji, bo nawet przez myśl nie przeszło mi, żeby to wyłączyć.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2025-03-19, 22:50
Ale bzdury wypisujecie... jakby nie zachlał pały na weekendzie i na pauzie tylko normalnie poszedł spać jak człowiek to by nie zasnał...

Czujniki , kamery radary to te c🤬je zasłaniają, wyciągają bezpieczniki, odpinają wtyczki bo to im przeszkadza w jeździe zgodnie z przepisami i zasadami bezpieczeństwa. (12 metrów od pojazdu przed nim jest spoko)

To są ameby umysłowe. AMEBY ... żaden kierowca "pan kierowca" nie umie posługiwać się tachografem - to jest najniższa forma życia która rozumie polecenia typu Eśta Wiśta.... gorzej niż koń.... który się nie najebie jak go spuścisz z oczu....

Żaden baran a kręce się po tym środowisku 20 lat nie umie mi wytrłumaczyć "po c🤬j wyprzedzasz inną cieżarówkę ?"
I żaden pajac nie umie odpowiedzieć na pytanie ile odpoczynków dobowych skróconych można odebrać w ciągu tygodnia.... żaden.

podpis użytkownika

==============================================
Zgłoś