Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:42
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2018-07-02, 23:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dupaapud 2018-07-02, 23:55 4
nigdy mi się nie zdarzyło zasnąć na trzeźwo za kierownicą.

Po pijaku i owszem, ale na trzeźwo nigdy...
Zgłoś
konto usunięte 2018-07-03, 0:06 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ValvePlsFix 2018-07-03, 3:50 2
Kilka razy w miesiącu jeżdżę standardową trasą 150 km. Jeden fragment to 35 km ciągłej jazdy prosto z tym samym ograniczeniem prędkości, więc ustawiam tempomat i jadę. Jednego dnia się nie wyspałem (4-5 h snu chyba) i podczas jazdy przysnąłem na 2 sekundy (tak mi się wydaje), nawet nie zauważyłem, że zamykają mi się oczy. Ale cały czas jechałem prosto na szczęście. Ogółem wydaje mi się, że długa jazda bez odpowiedniego wyspania się jest bardziej niebezpieczna niż po jednym piwku (a może nawet dwóch) - ale żeby nie było, oczywiście nigdy nie próbowałem. Wysypiajcie się albo nie jedźcie, weźcie taksówkę itp., bo naprawdę nie warto.
Zgłoś
zdun 2018-07-03, 6:49
jak sie jeździ z taka prędkością to nawet wypoczęty zaśnie
Zgłoś
Sonal 2018-07-03, 8:42
I na takie coś są np. wyśmiewane przez młodych (głupich) gniewnych asystent pasa ruchu itp. Ciekawe czy w tym przypadku pisk asystenta by go obudził.
Zgłoś
~DMT 2018-07-03, 10:29
Zgłoś
zairland 2018-07-03, 11:31 4
Zgłoś
konto usunięte 2018-07-03, 19:29
Ze swoich sprawdzonych sposobów polecam żucie gumy i wietrzenie auta. Jak już ktoś powiedział jak jest ciepło to zaraz chcę nam się kimać. Ale oczywiście najlepiej, stanąć na parkingu i iść spać jak człowiek
Zgłoś
konto usunięte 2018-07-03, 21:17
pięćset, tysiąc
nie zamierzam naprawdę się przechwalać, ale mój rekord to 2100 km bez spania i spoko dawałem radę, chociaż powinienem jednak odpuścić bo kumple którzy jechali za mną ryzykowali,
temat dla innych do przemyślenia
Zgłoś
jedrzej152 2018-07-03, 23:10
@zairland, akurat przyjabanie w ten słupek pas drogowy osobówką raczej nie zaszkodzi w najgorszym razie uszkodzi zderzak czy drzwi. One są wkopane ledwo na 40cm i ważą w sumie jakieś 30kg więc jednak drzewo gorsze
Zgłoś
Rado 2018-07-05, 0:11
na farcie
Zgłoś
Howie 2018-07-16, 14:12
Miska olejowa chyba poszła
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem