Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:48
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~DMT 2018-07-02, 15:03 89
Hehehe. "Zamknij na chwilę oczy..." To wszystko przez piosenkę
Zgłoś
ddss 2018-07-02, 15:08 22
Jak już jesteś na kresce zmęczenia i prowadzisz to pamiętaj aby nie słuchać takich nagrań, jak już to hard rock, klasyczna lub elektronika. No i kawa to podstawa.
Zgłoś
konto usunięte 2018-07-02, 15:12 19
szczęśćie że było łagodnie ukształtowane pobocze a nie rów mariański tuż za szosą.
Zgłoś
~Velture 2018-07-02, 15:22 32
ddss napisał/a:

Jak już jesteś na kresce zmęczenia i prowadzisz to (...)

... to jesteś kompletnym kretynem i potencjalnym mordercą.

Koniec, kropka.
Zgłoś
pazuzu 2018-07-02, 15:23 4
MaszAyahuaskę napisał/a:

Hehehe. "Zamknij na chwilę oczy..." To wszystko przez piosenkę

reszta tez pasuje

"Zamknij na chwile oczy, nie myśl o tym czy boisz się czy nie "
Zgłoś
Noside 2018-07-02, 16:49 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
janlew 2018-07-02, 17:17 1
Mam nadzieje że to baba. Trzaby ją znaleźć, z taką podatnością na hipnozę...
Zgłoś
EdmundKemper 2018-07-02, 20:19 8
Najgorsze jest to, że często takie piosenki i inne tego typu smęty lecą w radiu późnym wieczorem/w nocy.
Zgłoś
konto usunięte 2018-07-02, 20:44 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-07-02, 21:56 3
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-07-02, 22:02
Teraz wiadomo po co są rowy. Byś się obudził.
Wiadomo też po co są drzewa. Byś nie przeżył pobudki.
Zgłoś
konto usunięte 2018-07-02, 22:15 3
Zgłoś
AlexUnder 2018-07-02, 22:53 1
Kilka razy mi się przysnęło na kilka sekund, jeśli twardo co określony czas nie robi się odpoczynku to można nie wyłapać, że właśnie urywa Ci się film, swoje przypadki pamiętam jako dziwnie długie mrugnięcie oczami po którym np jestem na sąsiednim pasie. I nigdy nie zdarzyło mi się to na krętych drogach, zawsze na długiej prostej. Najgorzej jedzie się przez Niemcy. A że mam więcej szczęścia niż rozumu to nigdy, nic, ale to nic się nie stało.
Zgłoś
MadDave 2018-07-02, 23:13 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem