Skoro pola ZNÓW nie chce pokazać cycków to ja ZNÓW wrzucam konkurencję.
Polecam 2gą akcję... wszystkim prawka zabierać dożywotnio
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
k................0
2018-05-18, 11:12
Zatrzymaj cham. Weź k🤬a zatrzymaj sarnę z ostatniego filmu
Nazwa kanału debilu. Dalej: NIEBEZPIECZNE i chamskie sytaucje...
Juz rozumiesz muzgu?
O prosze, 8:13 znowu niepokorny pedalarz. Zjechał sobie ze ścieszki rowerowej przez pasy jak król szosy, wk🤬ia auta a jak ktoś mu zwraca uwage to straszy policją i kamerką. A jechał na typowym rowerze z trzema pedałami.
Dobrze że hulajnoga nie jest tak popularna bo założe się że jakby była to euro eko zjeby również ludziom na hulajnodze dali by przywilej jeżdżenia po drogach publicznych w imie tolerancji i ekologii, a tfuu!
W 9:19 to chyba sam Stivi Łonder wp🤬lił się na skuter...
Już Otto con Bismarck mawiał, że polskie dzikusy powinny jeździł na oklep na osłach a nie automobilami.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
jak taki j🤬y szeryf ma plombę celną na pace lub naczepie to w ramach zadośćuczynienia gdyby ją zerwać, to może odechce mu się następnym razem udawać szeryfa
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Konkretny materiał tylko troszkę żal, że w wielu sytuacjach nie było dokończenia np. szeryfy na lewym pasie
K🤬a,jak ja czekam na filmik, gdzie takiemu c🤬jowi ktoś zajebie w ryj,za zajmowanie pasa lewego.
P................n
2018-05-18, 23:13
8:32 h🤬ja nie zielone czerwone miał tępy h🤬j
tego k🤬siarza na rowerze to powinien ktoś w końcu przejechać....
8:08 Czyżby Cezary Maj z niesławnego Rowera Łódzkiego?
Pytanie do gawiedzi, jak ktoś tak szeryfuje, i wyślemy nagranie na policję, dostanie on mandat?
Nert napisał/a:
Pytanie do gawiedzi, jak ktoś tak szeryfuje, i wyślemy nagranie na policję, dostanie on mandat?
Bardzo wątpliwe.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Spiderowski napisał/a:
O prosze, 8:13 znowu niepokorny pedalarz. Zjechał sobie ze ścieszki rowerowej przez pasy jak król szosy, wk🤬ia auta a jak ktoś mu zwraca uwage to straszy policją i kamerką. A jechał na typowym rowerze z trzema pedałami.
Dobrze że hulajnoga nie jest tak popularna bo założe się że jakby była to euro eko zjeby również ludziom na hulajnodze dali by przywilej jeżdżenia po drogach publicznych w imie tolerancji i ekologii, a tfuu!
Ślepy jesteś, czy jaki? Skręcał w lewo na jezdnię, bo tam dalej ścieżki już nie ma.
Swoją droga przez pasy sie nie przebiega i nie przejeżdża rowerem bo kierowca może po prostu nie zdążyć zareagować, zwala się dupę z siodełka i zap🤬la po grzecznemu przez pasiki, a nie biegnie jak rącze bydło poganiane psem gończym a potem "Łojezu zabił mnie, paczta ludzie". Trochę wyobraźni.