👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od razu wschodni sposób. Pandemia pokazała, że te wszystkie rządy są siebie warte, a jechanie po Ruskich oraz innych wschodnich państwach to zwykła propaganda. Jakoś wszędzie wprowadzono, często niezgodne z prawem, obostrzenia i traktuje się ludzi jak bydło. Bez różnicy czy w Europie czy gdzieś indziej.
@Halman-Królestwo Niderlandów.. I jak to widzą niektórzy Holendrzy

Miejsce : Holandia
Powód : Zamieszki związane z Avondklok(Godzina policyjna). Wiele miast w Holandii robią zamieszki bo nie zgadzają się z rządem. W niedzielę chcą zrobić zamieszki w parlamencie. Ale to Holendrzy także nie oczekujcie od nich wiele
Powód : Zamieszki związane z Avondklok(Godzina policyjna). Wiele miast w Holandii robią zamieszki bo nie zgadzają się z rządem. W niedzielę chcą zrobić zamieszki w parlamencie. Ale to Holendrzy także nie oczekujcie od nich wiele

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie