Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
grygori1 2018-06-04, 22:16 6
ziomek zabił matkę i sp🤬zielał

podpis użytkownika

hey
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-06-04, 22:20 10
Łagodnie go potraktowali. Mnie by spust świerzbił, tak po hamerykańsku
Zgłoś
Henboh 2018-06-04, 22:27 55
Spiderowski napisał/a:

Łagodnie go potraktowali. Mnie by spust świerzbił, tak po hamerykańsku

Zużyli roczny przydział amunicji, więc nawet jak ich świerzbiło, to nie mieli czym dokończyć

podpis użytkownika

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-06-04, 22:38 8
Utalentowany i wykształcony, wybitny zapewne intelektualnie, od niczego z pewnością nie uzależniony jegomości ( wykonywany zawód - oczywiście zupełnie przypadkowy ) dał mamusi nieco spóźniony prezent na Dzień Matki

Tiry na tory !!!!
Zgłoś
siewier666 2018-06-04, 22:58 31
brawo dla policjantów, że pomimo nadchodzących długich, nudnych i nikomu niepotrzebnych tłumaczeń w prokuraturze, użyli broni
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-06-04, 23:30 8
Toperson napisał/a:

Tiry na tory !!!!

Zaraz kierowniki furmanek zjedzą cię żywcem że żeby nie oni to byś głodny bosy i nagi chodził.
A prawda jest taka że tiry na tory!!!

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
duo999 2018-06-04, 23:40
KlinikaAborcyjna napisał/a:

Zaraz kierowniki furmanek zjedzą cię żywcem że żeby nie oni to byś głodny bosy i nagi chodził.
A prawda jest taka że tiry na tory!!!

Tory na tiry na tory
Zgłoś
Aikawa 2018-06-04, 23:43 6
"Wyłaź, wyłaź, wyp🤬alaj"
Zgłoś
kaelem 2018-06-05, 0:07 8
Przynajmniej sobie postrzelały chłopaki i brawo, było do kogo. Nagrodówki proszę za umiejętne załadowanie i odbezpieczenie.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-06-05, 0:39 3
opis k🤬a pierwsza klasa leniu smierdzacy
Zgłoś
markop4321 2018-06-05, 0:45
Chłopaki pierwszy raz se postrzelaly. W Ameryce do takiego zatrzymania jeden policjant byłby potrzebny a nie cała szarańcza
Zgłoś
Konto usunięte 2018-06-05, 0:46 8
Fajnie fajnie, ale z samej wrzutki nic nie wynika. Gdyby nie komentarze, i wiedza gdzieś tam z dupy, to c🤬ja bym wiedział o co chodzi. Generalnie zj🤬eś. Nie ma piwa
Zgłoś
raistpol 2018-06-05, 1:23 3
wszystkie portale o tym trąbią.
Jak byś wyjął głowę z dupy, i nie walił się do wrzutów bronka komara, to może być coś usłyszał

podpis użytkownika

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
DzidaZawodnik 2018-06-05, 2:35 4
Jak francuzik to będą oficjalne przeprosiny, ćo by aferuni nie było u lewackiej części świata.

raistpol napisał/a:

wszystkie portale o tym trąbią.
Jak byś wyjął głowę z dupy, i nie walił się do wrzutów bronka komara, to może być coś usłyszał

Ty prymitywie j🤬y! Jak chcesz to sobie żyj telewiorem czy innym ogłupiaczem, a odp🤬l się od ludzi zajętych własnym życiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie