- Nie ma pan prawa jazdy, koła są nienapompowane, niezapięte pasy, w ręku puszka piwa.
- Do jutra!
- Co to ma znaczyć?
- Moment, panie władzo, przez telefon rozmawiam.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
No Nareszcie stary wróciłeś!
Malo czasu mam
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
b................s
2014-06-08, 17:56
BongMan siadaj jedziemy na główną
S................y
2014-06-08, 19:01
Bongman sp🤬olił z niewolniczego obozu poławiaczy krabów do najbliższej kafejki internetowej, żeby napisać dowcip który usłyszał od drugiego niewolnika. Mało czasu miał, bo pod drzwiami kafejki już zaparkował pickup łowców darmowej siły roboczej.
Jeżeli tak było naprawdę, to nawet bym się nie zdziwił.
- Nie ma pan prawa jazdy, koła są nienapompowane, niezapięte pasy, w ręku puszka piwa.
- Do jutra!
- Co to ma znaczyć?
- Moment, panie władzo, rozmawiam prze telefon z BongManem
Jako ekspert i znaca tematu musze powiedziec ze pracowałem kiedys w drogówce...i łowiłem ludzi przekraczajacych przepisy, powiem wam tak od serca...naprawde duzo ludzi porusza sie autami
nigdy nie możesz powiedzieć że jesteś prawdziwym użytkownikiem sadistica jeśli nie dostałeś piwa od BongMana!
Wczoraj gdzieś to czytałem, tylko nie pamiętam gdzie.
P................ł
2014-06-08, 20:07
[quote/nigdy nie możesz powiedzieć że jesteś prawdziwym użytkownikiem sadistica jeśli nie dostałeś piwa od BongMana!
Już wolałbym usunąć konto
m................c
2014-06-08, 20:57
Podobno BongMan ma takie poczucie humoru, bo jest czarnym, rudym żydem z Sosnowca...
Nie wolno rozmawiać przez telefon w czasie jazdy..
z................n
2014-06-08, 21:43
Bongman jak zawsze w formie!
Dobra dobra gdyby nie "Tworca:Bongman" to bylyby komentarze ze c🤬jowe idt. ale nie grupka sadoli-weteranow jara sie jak jakis jeden typek napisze suchara WOW! ale poziom sadola WOW! takie sadystyczne