Warszawscy policjanci zatrzymali 45-letniego mężczyznę który napadł na dwie starsze kobiety na warszawskiej Pradze. Usłyszał zarzuty rozboju w multirecydywie i kradzieży zuchwałej, grozi mu 3-22,5 roku więzienia, został tymczasowo aresztowany. Do napadu doszło 4 grudnia przy ulicy Brechta w Warszawie. Napastnik przewrócił i siłą wyszarpał torebkę staruszce którą podszedł od tyłu. Policjanci po jego zatrzymaniu odzyskali skradzione przedmioty z wyjątkiem 400 zł w gotówce. Sprawca przyznał się także do napadu z 3 grudnia na ul. Darwina, wtedy też ukradł torebkę 89-letniej kobiecie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Poznałem w pracy kilku typów z Pragi Północ, Szmulowizny. O żadnym dobrego słowa powiedzieć nie mogę. Uważają się za rodowitych Warszawiaków, kogoś lepszego, że mają tam jakąś kulturę. Oni się szczycą tym, że w bramach polują na obcych. W pracy to są krwiopijcy, pasożyty. W niczym na nich nie możesz liczyć, nic dobrego z ich strony cię nie spotka. Tylko krętactwo, złodziejstwo, kombinatorstwo, wykorzystanie, oszukanie. Doszło do tego, że nawet szefowi zgłosiliśmy, że jak szuka nowego człowieka, to tylko nie stamtąd, bo sam sobie będzie z nim pracował. Na te 6-8 blisko poznanych osób żadna nie potrafiła zmienić opinii na plus. Nawet ze trzy razy sam zmieniłem miejsce pracy przez tych specyfików.
Państwo z dykty? Powinni gnoja obedrzeć ze skóry, lub też jak w zacofanej Afryce - spalić na stosie używanych opon od Stara.
Ciekawe na co liczył ten półmózg??? Wszędzie kamery i monitoring, pewnie jeszcze miał komórkę przy dupie to namierzyli lamusa w try miga. Chyba, że liczył na ciepłą celę w zimie i zrobił to specjalnie?
tantof napisał/a:
Coś mało komentarzy od prawilniaków...
a prosze bardzo... tam na szczycie bloku powinna stac szubienica lub mala gilotynka , specjalnie dla tekiego chwasta i idioty zeby ryzykowac pake dla 400zl. co za matol...
Jedyne słuszne rozwiązanie to typa dać na organy, a reszte do zoo na jakiejś śniadanie. Ołów zawsze można sprzedać, a na organach ktoś by pograł.
Jeszcze wstyd klubowi przynosi debil. Powinni go ultrasy sklepać dodatkowo.
CzerstWybut napisał/a:
Jeszcze europa wróci do węgla
Nie kumam o co wam chodzi. Europa cały czas dalej leci na węglu tylko już się tym nie chwalą. Zwłaszcza Niemcom głupio. Nawet u nas niektóre normalnie funkcjonują.
Gnój... amator-odważniak starszych pań.
Ciekawe, czy młodemu schabowi by coś chcial wyrwać...
Ciekawe, czy młodemu schabowi by coś chcial wyrwać...
Multirecydywa-ten człowiek już się raczej nie poprawi. To pokazuje, że kara śmierci jest w rozwiniętym społeczeństwie potrzebna!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie