Pomorska prokuratura zatrzymała w Kościerzynie (woj. pomorskie) wysokiego oficera Komendy Wojewódzkiej Policji w Gdańsku, stawiając mu zarzut dokonania czynności seksualnej na 14-latce.

Mariusz Duszyński z kościerzyńskiej prokuratury poinformował w TVN24, że oficer „został przyłapany na gorącym uczynku” w sobotę w Wygoninie (woj. pomorskie).
Policjant przebywał tam ze swoimi znajomymi w domku letniskowym, najprawdopodbniej biorąc udział w libacji alkoholowej.. Właśnie tam miało dojść do spotkania z 14-latką.
(Swoją drogą to żałosna kara jak na taki czyn, większe odsiadki dostaje się za piractwa internetowe...

)
Policjantowi za zarzut dokonania „innej czynności seksualnej na osobie poniżej 15 roku życia” grozi od dwóch do 12 lat więzienia.
(Tak od siebie dodam że gość ma podwójnie przej🤬e będąc wysokim funkcjonariuszem POlicji a także dzierżąc zacny tytuł pedofila idzie do więzienia, chyba domyśla się że nie będzie miał tam lekkiego życia kiedy jego napakowani kompani z paki dowiedzą się kim on jest i co zrobił

to tyle tak skromnie ode mnie)
źródło
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@wampirmdh
emerytury nie dostanie gdyż popełnił przestępstwo
jego losy (jeżeli przeżyje więzienie) będą takie
utrata pracy + utrata LAT PRACY (czytaj brak emerytury)
czyli nie ważne czy dociągnie do 67 emerytury mieć nie będzie chyba że z pracy jaką dostanie po wyjściu z więzienia
a co do tych 10 tysięcy o których wspomniałeś to tyle dostał zasłużony komendant wojewódzki nie oficer
@up piwa sa jeszcze za jechanie po mnie przez wzglad na ksywke. co do psa, to nie taki pedofil. seks z napalona czternastolatka to cos innego, niz molestowanie pieciolatki
konto usunięte
2013-06-17, 16:54
nie żebym coś sugerował...
konto usunięte
2013-06-17, 17:16
@wampirmdh
10 tyś buahahaha na jakim ty swiecie zyjesz...
konto usunięte
2013-06-17, 17:16
zonk
2013-06-17, 17:49
Tulkas napisał/a:
@wampirmdh
emerytury nie dostanie gdyż popełnił przestępstwo
jego losy (jeżeli przeżyje więzienie) będą takie
utrata pracy + utrata LAT PRACY (czytaj brak emerytury)
czyli nie ważne czy dociągnie do 67 emerytury mieć nie będzie chyba że z pracy jaką dostanie po wyjściu z więzienia
a co do tych 10 tysięcy o których wspomniałeś to tyle dostał zasłużony komendant wojewódzki nie oficer
Jak przerobił 15 lat a na pewno przerobił to nabył uprawnienia emerytalne. Więc dostanie.
Dajcie spokój BongManowi, on swojego czasu lubił Hankę Bufetową. I co tu od takiego jegomościa wymagać?
konto usunięte
2013-06-17, 18:20
I tak go uniewinnią, bo powiedzą, że działał nieświadomie, pod wpływem alkoholu. To jest polska.