Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
shoggoth 2025-02-11, 20:41 1
Nemrod90 napisał/a:

Ależ cię te obcisłe gatki muszą uwierać. Kup sobie jakieś normalne ubrania, to polepszy ci się krążenie i może zaczniesz choć trochę używać mózgu i myśleć samodzielnie. Na razie u ciebie z tym krucho i myśli za ciebie TVN i GazWyb.

Jeśli mnie uwierają ciasne gatki to tobie staje na widok tego jak te stare pedały na tym nagraniu obciągają te zabawne rurki. Tak jak psy p🤬lą im się z dzikami tak te rurki z dildami, ale pewnie lubicie takie nietypowe kształty. Pogódź się z własnym pedalstwem to przestaniesz p🤬lić takie kocopoły. Bycie pedałem to nic złego. Bycie krypto-pedałem jak ty i jechanie innym od pedałów dowodzi tylko tego jak żałosnym c🤬jkiem jesteś. A co do używania mózgu to tego ci nie życzę, bo na to w twoim przypadku już za późno. Co prawda wyłączyłeś Tusk Vision Network i odłożyłeś Judenblat ale za to włączyłeś TV Ruspublikę i Śmieci karnowskich. O filmach z żółtymi napisami przez litość nie wspominam.
Zgłoś
CrystalFairy 2025-02-11, 23:05
Ale akurat w tym musieli je naśladować?
Zgłoś