📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:38

NotEnoughMana napisał/a:
Nie jestem pewien czy myśliwi czy typowe Niemki
Mi tam na Niemki wyglądają. Niemki na szkoleniu ,, refugees welcome''
Oho, jak zwykle, gdy tylko temat dotyczy łowiectwa, zlatuje się stado zniewieściałych tęczaków w obcisłych rurkach.
Won z powrotem na Wykop, nikt was tu nie chce.

No hardcore, dobrze ze dzis wszedłem na sadola i że mnie to nie ominęło.......
Osoby z zaburzeniami we wszystkim widzą obiekty swoich zaburzeń.
Nemrod90 napisał/a:
Oho, jak zwykle, gdy tylko temat dotyczy łowiectwa, zlatuje się stado zniewieściałych tęczaków w obcisłych rurkach. Won z powrotem na Wykop, nikt was tu nie chce.
Żaden ze mnie tęczak w obcisłych rurkach jak piszesz cioto, ale takiego pedalstwa jak w waszym łowieckim towarzystwie wzajemne masturbacji to z gromnicą szukać nawet na imprezach w których bierze udział József Szájer czy najbardziej hardcorowych love paradach na świecie. Ten filmik jest tego niezbitym dowodem. Tak więc won na dzidę, nikt cię tu nie chce.
shoggoth napisał/a:
Żaden ze mnie tęczak w obcisłych rurkach jak piszesz cioto, ale takiego pedalstwa jak w waszym łowieckim towarzystwie wzajemne masturbacji to z gromnicą szukać nawet na imprezach w których bierze udział József Szájer czy najbardziej hardcorowych love paradach na świecie. Ten filmik jest tego niezbitym dowodem. Tak więc won na dzidę, nikt cię tu nie chce.
Ależ cię te obcisłe gatki muszą uwierać.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie